2777
2789

من یه چی خوندم خیلی جالب بود، خودم خیلیییییییی باهاش موافقم، مثلا جای 6 7 تا کفش معمولی، دوتا کفش گرون داشته باشی

این حرفای یکی از مدیر های مهم شرکت DIOR ئه :
یکبار برای خودت یک رژ لب یا یک چیز گرون قیمت بخر، و زندگیت تغییر میکنه! از گرون منظورم اینه که یه چیز لوکس باشه از اونایی که در حالت عادی پول خریدش رو نداری، از اونایی که به طرز مسخره ای گرونن!
خیلی از آدم ها میان این وسط میگن: خیلی اشتباه کردی اینکارو کردی، میگن تو به زور میتونی پول خورد و خوراک معمولیتو بدی بعد رفتی رژ لب یا کیف یا کفش به این گرونی خریدی؟ خیلی احمقی هوش اقتصادیت صفره
اما منم توی همچین موقعیتی بودم و واقعا هیچی پول نداشتم و یه روز رفتم یه رژ لب دیور خریدم، اون لحظه ای که برای اولین بار بسته بندیش رو دیدم، بو، رنگ، کیفیتش رو، یه چیزی فهمیدم که الان یه مشکل دیگه هم دارم، دیگه نمیتونم برگردم و از اون جنس ارزون لذت ببرم، حالا باید سخت کار کنم و اونقدر تلاش کنم که بتونم دوباره  این رژ لب رو بخرم، و موفق شدم و الان این رژ لب برای من یه چی عادیه! اما همین رژ لب برای من تبدیل به نماد موفقیت و انگیزم شدهب

🤔باهاش موافقید؟ 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

موافقم کیفیت از کمیت مهم تره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله موافقم

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

اینا بیشتر انگیزشی و چرت و پرت، اون یکی میگه اومدم حساب کتاب کردم دیدم اگه هر روز قهوه نخورم میتونم پولش و پس انداز کنم و پولدار بشم

اما من از نوشتن خواسته هام رو برگه به نتیجه رسیدم و هر چی می‌نویسم تقریباً به لطف خدا انجام میشه و البته با شکرگزاری و توکل به خدا 

انگلیسیا یه ضرب المثل داشتن ک میگفت ما انقدری پولدار نیستیم که چیز ارزون بخریم ...

دقیقا منم شنیدمش

مثلا من خودم جای اینکه هر بار کفش جدید معمولی از بازار بخرم

هر یکی دو سال یه بار یه کفش گرون خارجی میخرم

و حتی یک ذره کهنه هم نشده 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!