بچه ها یه پسری که تقریب گور بین هست شدید نیست ها از دور متوجهش نمی شی از نزدیک کمی دقت کنی از چشمای نع خیلی تقریبا چپش میفهمی اون کوره یا اینکه کور بینه به آبجیم درخواست دادا از قضا آبجیم هم اون پسره رو دوست داره و مامان بابام اجازه نمی دن آبجیم باهاش ازدواج کنه و پسره شمالی هم هست شما حاضرین با همچنین فردی ازدواج کنید
خدا کنه روزی موفقیت همهی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من به آبجیم میگم فرار کنه با پسره آبجیم میگه تو بچه ای چی میفهمی 😹 ولی واقعا مامان بابام اجازه نمی دن میگن به بچتون ارث میرسه و اون کم بیناست خود تو با اون بد بخت نکن و اینا
خدا کنه روزی موفقیت همهی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘
[QUOTE=375336080]آخه اومدی واسه خواستگار خواهرت تاپیک میزنی، معلومه ذهنت درگیره این مسئله اس خیلی ...بعد هم من اصلا ب ...[/QUOTE من با شما کاری ندارم من تاپیک زدم تا از بقیه هم راهنمایی بخوام شاید بتونم به آبجیم در این باره کمک کنم