2777
2789
عنوان

شما حاضرین با یک فردع

134 بازدید | 14 پست

بچه ها یه پسری که تقریب گور بین هست شدید نیست ها از دور متوجهش نمی شی از نزدیک  کمی دقت کنی از چشمای نع خیلی تقریبا چپش میفهمی اون کوره یا اینکه کور بینه به آبجیم درخواست دادا از قضا آبجیم هم اون پسره رو دوست داره و مامان بابام اجازه نمی دن آبجیم باهاش ازدواج کنه و پسره شمالی هم هست   شما حاضرین با همچنین فردی ازدواج کنید  

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که به خواهرت حسودی نکن

من ۱۵ سالمه آبجیم ۲۵ سالشه  اون پسره ۳۳ سالشه به  چی باید حسودی کنم ؟

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

خوبه بذارید ازدواج کنه دوسش داره

من به آبجیم میگم فرار کنه با پسره آبجیم میگه  تو بچه ای چی میفهمی 😹 ولی واقعا مامان بابام اجازه نمی دن میگن به بچتون  ارث میرسه و اون کم بیناست خود تو با اون بد بخت  نکن و اینا 

مگه ۱۵ ساله نمیتونه حسود باشه

شما خجالت نمی کشین  تهمت میزنین من  تو فاز عشق و عاشقی نیستم که بخوام حسودی هم کنم خجالت بکش  انقدر راحت تهمت میزنی بیچاره اطرافیانت 

من به آبجیم میگم فرار کنه با پسره آبجیم میگه تو بچه ای چی میفهمی 😹 ولی واقعا مامان بابام اجازه نمی ...

نه بابا فرار چیه راست میگه فکرت بچه گانست

باید بزرگترا رو راضی کنه همون اقای داماد اگه خواهرتو واقعا بخواد پدر مادرت ک هیچ خداروهم راضی میکنه فقط باید بخواد واقعی بخواد

فقط یه چشمش اینجوریه؟

کم بینا هست  من نمی دونم دقیقا از حرف های آبجیم و بحث های مامان بابام شنیدم چیزی در این باره نمی دونم ولی حتما دوتا چشماش اینطوریه کم بینا هستش 

شما خجالت نمی کشین تهمت میزنین من تو فاز عشق و عاشقی نیستم که بخوام حسودی هم کنم خجالت بکش انقدر ...

آخه اومدی واسه خواستگار خواهرت تاپیک میزنی، معلومه ذهنت درگیره این مسئله اس خیلی ...بعد هم من اصلا به شما چی گفتم مگه؟؟؟!!!

[QUOTE=375336080]آخه اومدی واسه خواستگار خواهرت تاپیک میزنی، معلومه ذهنت درگیره این مسئله اس خیلی ...بعد هم من اصلا ب ...[/QUOTE من با شما کاری ندارم  من تاپیک زدم تا از بقیه هم راهنمایی بخوام شاید بتونم به آبجیم در این باره کمک کنم 

آخه اومدی واسه خواستگار خواهرت تاپیک میزنی، معلومه ذهنت درگیره این مسئله اس خیلی ...بعد هم من اصلا ب ...

ببخشید واقعا ولی من باشما کاری ندارم مسل اینکه مشکل روانی دارین به من میگی حسود بعد میگی مت مگه به شما چی گفتم چقد بد دهنی تو  بد عنق و بد اخلاقی