2777
2789

بچه ها کسی تو این سرخ کنا کیک پخته ک خوب در بیاد؟؟

اگه خوب درومده میشه بگید دما و زمانش رو چطور میزارید؟ واسه من دو المنته هست

چیزای دیگه هم پختی توش؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پف نکرد برا ما

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

ببین خیلی خشک در میاد یکی هم پف نمیکنه هم خام میمونه تازه برای ما دو المنته هس از زیرم حرارت داره بقیه که تک المنته ان قطعا بدتره 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ببین خیلی خشک در میاد یکی هم پف نمیکنه هم خام میمونه تازه برای ما دو المنته هس از زیرم حرارت داره بق ...

واسه منم همینطور میشه، میخواستم ببینم اگه مال کسی خوب شده منم همون کارو بکنم 

پلوپز من مارکش فلر هست،شما میدونید چطوری میشه داخلش کیک پخت؟

اگه از این جدیداست  برنامه داره واسه کیک.من حتی پیتزا هم داخل پلوپز درست میکنم.مواد کیک و آماده میکنم میریزم توی قابلمه ی پلوپز یه مقدار البته قبلش چرب میکنم میزارم روی برنامه ی کیک و بعدش یه کیک عالی میده بهم

اگه از این جدیداست برنامه داره واسه کیک.من حتی پیتزا هم داخل پلوپز درست میکنم.مواد کیک و آماده میکن ...

مال من قدیمیه برنامه کیک نداره، زمان و دماش میدونید چطوریه؟؟ 

پلوپز من ی حالت ارام پز داره یکی هم همون پلوپز