2777
2789
عنوان

موفق ترين فرد اطراف شما كيه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8757 بازدید | 66 پست
زنعموم چهارتا بچه داره دخترش متخصص قلب، پسراش هم يكي عمران، يكي جراح فك و صورت، يكي چشم پزشك به و ...

خیلی هم عالی 

از خصوصیات و رفتار زنعموت بیشتر بگو 

اللهم. صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم هدیه ب روح پاکت پدربزرگ عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خودش هم ارتباطات اجتماعیش خوبه هم واقعا درسخونو و زرنگه البته خیلی هم خوش شانسه هردوجایی هم که اس ...

دووتا  کار  دولتی داره 

مگه میشه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خیلی هم عالی  از خصوصیات و رفتار زنعموت بیشتر بگو

چيزي ك بيشتر از همه تو رفتارش براي من ب چشم اومده

اينه كه منتظر نميمونه، هميشه خودش اوضاع تو دست ميگيره

از اولش همين بوده

ميگن عاشق عموم بوده، از عموم هم بزرگتره، اين عموم هم خوشگل بوده هم درسخون

پدر خودش راضي نبوده

زنعموم هرجور بوده ب عشقش رسيده

مطمينن سختي و مشكلات هم تو زندگيش داشته ولي همه رو شكست داده

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
نه خودش هم ارتباطات اجتماعیش خوبه هم واقعا درسخونو و زرنگه البته خیلی هم خوش شانسه هردوجایی هم که اس ...

موفق باشه.

بله  ب نظر منم شانسم هست 

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
چيزي ك بيشتر از همه تو رفتارش براي من ب چشم اومده اينه كه منتظر نميمونه، هميشه خودش اوضاع تو دست مي ...

عمو  و زن عموت تحصیلات دانشگاهی  دارن 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست