2777
2789
عنوان

موفق ترين فرد اطراف شما كيه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8757 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش بابام بااینکه تحصیلات نداره اما همیییشه ادم باخدایی بوده به هیچ عنوان حق کسیو نمیخوره حتی درحد یه قرون، زکاتشو هرسال میده و قناعت داره و بسیار ب مستضعفا کمک میکنه سرپرستی چنتا خانواده رو عهده داره، همیشه هم برکت تو زندگیش هست خیلی هم آرومه، بعدی خواهرشوهرم ک خیلی اراده داره درسشو با موفقیت تموم کرد رادیولوژی خوند، شوهرخوب خونه ی خوب، خوش سلیقه خوشکل، بعدیش دوستم بااینکه روستایی بود هرروز با سرویس میومد شهر مدرسه، قبل اینکه بیاد میرفته گاوهارو میدوشیده و حتی سر زمین هم میرفت و کشاورزی هم میکرد، خییییلی درسخون بود چون از پدر مادرش مراقبت میکرد نتونست تیزهوشان ثبت نام کنه حتی پول ایکه ازمونای کانونو ثبت نام کنه نداش یه سال با هزاربدبختی ثبت نام کرد بعدش بورسیه شد و ترازش ٨۰۰۰ میشد همش، همییشه هر المپیادی بود اول میشد اخرسرم رتبه ۱۳ کشوری شد الانم دانشگاه تهران دندون پزشکی میخونه انقد خوشحالم براش ک حد نداره الهی خوشبخت بشه البته هنوز مجرده

خدایا تا پاکم نکردی خاکم نکن
عمو  و زن عموت تحصیلات دانشگاهی  دارن

عموم ليسانس بوده و زنعموم تو تربيت معلم قديم

سپاه دانش

عموم شد رييس بانك وزنعموم معلم بوده

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
یکیش بابام بااینکه تحصیلات نداره اما همیییشه ادم باخدایی بوده به هیچ عنوان حق کسیو نمیخوره حتی درحد ...

خدا پدرتو حفظ کنه😍همیشه سلامت باشن.

ماشالا ب اراده دوستت💜

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
ممنونم عزیزدلم،خدا همه ی عزیزاتو درپناه خودش حفظ کنه

فدای تو دوست عزیزم💚💛💜❤💙😙😘

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من