2777
2789

قبول میشم ولی فکر نکنم اونجایی که میخوام یا رتبه ای که میخوام قبول شم

مگر اینکه این تایم باقی مونده رو از صبح تا شب بخونم

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .

منکه خیلی امید دارم😂

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول میشم ولی فکر نکنم اونجایی که میخوام یا رتبه ای که میخوام قبول شممگر اینکه این تایم باقی مونده ر ...

هعی بخون پس دیگه چیزی نمونده

رشتت چیه هدفت چیه 

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

هی💔 دست و پا شکسته میخونم

همش از برنامم عقبم 

بچه ها شما جمع بندی رو تموم کردین؟

من برنامه‌ریزی کردم تا ۱۵ فروردین تموم بشه

⚘️⚘️الهم صل علی‌محمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭

خداروشکررررر عزیزم امید خیلی مهمهو من ندارمسال اولته ؟ چی میخونی ؟

اره عزیزم سال اولمه

رشتم تجربیه

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچا بنظرتون کسی که ۱۲ ساعت میخونه ولی بی دقت قبوله یا اونی ک ۵ ساعت میخونه ولی با دقت؟؟

خب معلومه اونی که با دقت میخونه

کیفیت مهم تره

هی💔 دست و پا شکسته میخونمهمش از برنامم عقبم بچه ها شما جمع بندی رو تموم کردین؟من برنامه‌ریزی کردم ت ...

من هنوز شروع نکردم

چجوری جمع‌بندی میکنی ؟ رشتت چیه ؟

من میخوام درسو جدا جدا یبارم بخونم برای هر پایه رو

بعد از بیست فروردین اینا فقط آزمون جامع

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

بچا بنظرتون کسی که ۱۲ ساعت میخونه ولی بی دقت قبوله یا اونی ک ۵ ساعت میخونه ولی با دقت؟؟

کسی که ۸ ساعت با دقت میخونه

⚘️⚘️الهم صل علی‌محمد و آل محمد ⚘️⚘️اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج😭