2777
2789
عنوان

چجوری از خدا بخوام من بمیرررررم

324 بازدید | 42 پست

خسته شدم مریضی اعصاب دارم دیوونه دارم میشم تکون نمیتونم بخورم اصلا نمیخواااآاااام به هیچ عنوان زنده بمونم خدا چرامنو نمیکشه من الااااااان ارزوی مرگ دارم اعضا بدنمم اهدا کنن به اونکه میخواد زنده بمونع

چرا نمیمیرم چجوری دعا کنم تورو خدا بگیددددد خدارو به کی قسم بدم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

😑😑😑

خب چیه خواهر به این نقطه نرسیدی خوشبحالت ولی من رسیدم و واقعا نمیخوام زندگی کنم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو🙂خدا خیلی نامهربون شده باهامون...

واقعا دیگه نمیکشم نه خودم زندگی میکنم نه خانودم میتونن با دیدن حال روزم شب راحت بخوابن همش داد میزنم دیوانه شدم خدا چرا نمیشنوه واقعا حتی نمیخوام تلاش کنم روان شناس و روان پزشک و دعا و هیچیم جوابگو نیس فقط میخوام ب م ی رم

خدانکنه عزیزدلم برو دکتر متخصص اعصاب و روانپزشک ورزش کن خودتو بکش بالا این حرفو نزن عزیزدلم

مدتهاست تحت نظر روان پزشک و روان شناسم زده ب جسمم چل کیلو شدم واقعا دیگ نمیخوام زندگیو دعا کن بمیرم یه ساعتم زودتر بمیرم خوبههه

از کجا میدونی که نرسیدم؟ افسردگی شدید دارم و میخام دوره درمانم رو شروع کنم

پس چرا اینجوری میکنی اگ رسیدی به نقطه ای ک نخوای تلاشم کنی و بخوای بمیری من تحت درمانم بودم مدتهاست ولی زندگیم ارزش نداره

روانپزشک برو گلم دارو میده بهتر میشی

صدتا دارو داده چندماهه دارم مصرف میکنم نمیکشم زندگیمم ارزش زنده موندن نداره اصلا

برو بالا پشت بوم ی لحظه چشمتو ببندی تمومه

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻