2777
2789
عنوان

ب چندعدد مشهدی مهربون نیاز دارم دخملا

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 40 پست
اره خوبه ولی بیشتر لباسای تابستونی بردار هوا داره گرم میشه الان هوا شناسیو نگا کردم هفته دیگه خییلی ...

شانس منه😭من بشدت از افتاب بدم میاد فک کنم زندگی قبلیم خون اشام بودم 😑

یه رفیق دارم ک میفتیم کنار هم مغزمون تعطیل میشه

کجاها؟

اسمش چیه اون پرتاب آزاده یه همچین چیزی البته این واقعا گرونه

یا شهر بازی تلکابین کشتی این دو تا رو چالی دره داره

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس منه😭من بشدت از افتاب بدم میاد فک کنم زندگی قبلیم خون اشام بودم 😑یه رفیق دارم ک میفتیم کنار هم ...

شانسته دیگه😂

کلا مشهد هواش مودیه یه هفته بشدت گرمه یه هفته اینقدر سرد میشه ک باید با کاپشن بری بیرون

۱۸۰ هزار ؟؟؟؟؟؟؟

تازه بزن تو گوگل اتاق فرار های مشهد از ۱۵۰ هست تا ۲۵۰ البته اکیپ میخواد حداقل ۵ نفر باید باشین

تازه بزن تو گوگل اتاق فرار های مشهد از ۱۵۰ هست تا ۲۵۰ البته اکیپ میخواد حداقل ۵ نفر باید باشین

کدوم اتاق فرار از همه ترسناکتره ؟اکیپ کار نداره اونجا چن نفرو کشون کشون میبریم تو 😂

خداوکیلی خیلی ارزونه ک

واسه کشوری که درآمد متوسط مردم ۱۰ ۱۵ تومنه و یه خانواده ۴ نفری برن یک تومن در بیاد براشون

اونقد هم ارزون نیست

کدوم اتاق فرار از همه ترسناکتره ؟اکیپ کار نداره اونجا چن نفرو کشون کشون میبریم تو 😂

عزیزم اونجا اکیپی میان همه تنها کسی نمیاد مثلا وایسته یکی پیدا کنه

بزن کوگل هم ژانر هاشو نوشته مثلا معمایی ترسناک...هم نسبت به ستاره هاش میفهمی کدوم ترسناکتره

واسه کشوری که درآمد متوسط مردم ۱۰ ۱۵ تومنه و یه خانواده ۴ نفری برن یک تومن در بیاد براشوناونقد هم ار ...

ازین دیدگاه شاید ولی واس ماهایی ک جز تهرانیم 

هزینه ای نیس 

عزیزم اونجا اکیپی میان همه تنها کسی نمیاد مثلا وایسته یکی پیدا کنهبزن کوگل هم ژانر هاشو نوشته مثلا م ...

منظورم این بود میریم جایی دوتا رفیق پیدا میکنیم میریم اتاق فرار 

کجای کاری ما شیراز دونفرو پیدا کردیم رفتیم تخت جمشید انقدر عکس گرفتیم انگار ده ساله دوستیم 😁

ازین دیدگاه شاید ولی واس ماهایی ک جز تهرانیم هزینه ای نیس

از رو فضولی نمی پرسم کلی میگم

میشه راجب درامدا بگین؟

کلی مثلا یه شغل رو حدودی با درامدش بگین میخوام دستم بیاد