2777
2789
عنوان

خانمهای با سیاست بیاین کمک لطفا

51 بازدید | 10 پست

سلام سلام من 10ساله ازدواج کردم و طبقه بالای مادرشوهر زندگی میکنم و خداروشکر مشکل خاصی نداشتیم تا الان

روز اول به شوهر گفتم با سیگار و قلیون و ... دوست ندارم گفت گاهی قلیون میکشم خب نمی‌کشم دیگه

چند سال بعد از عروسی آنقدر همه خانوادش میکشیدن کوتاه آمدم و قرار شد فقط توی مسافرت یا دورهمی خانوادش که زیاد نبود بکشه

اما الان پدرشوهرم چند ماهه 

صبح و ظهر و شب قلیون می‌کشه شوهر من شب که میاد اول می‌ره پایین گپ و قلیون بعد میاد خونه خودمون

من خیلی کفری شدم با مهربونیت گفتم قبول نمیکنه با دعوا گفتم قبول نمیکنه

نمی‌دونم چجوری از سرش بندازم هر شب هر شب آخه خیلیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم یک ماهه مامانم مریضه آوردمش خونه خودمون انقد آقا هستش همش تعارف مامانم می‌کنه فقط همین هر شب قلیون کشیدنش اذیتم می‌کنه

از دیشب قهریم  به نشانه اعتراض رفت جدا خوابید 

مامانم گفت چی شده گفتم گلو درد بود ترسید من مریض شم

قلیون انقدر مهم نیستا که بخوای دعوا کنی . ششوهر من مشروب میخوره من از اول گفتم بدم میاد ولی گوش نداد الان دیگه بیخیالشم ولی قلیون خیلی چیز مهمی نیست نه مواد مخدره نه مثل مشروب حالشو تغییر میده شل کن بابا

قراره فردا با خانوادش و دوستامون که از شهر دیگه آمدن بریم بیرون گردش می‌دونم اونجا میخاد بکشه مامانم فکر می‌کنه شوهر من اصلا نمیکشه و حالا نمی‌دونم چیکار کنم بهونه کردم کار دارم شوهرم خودش تنها با اونا بره مامانم میگه من آدم شوهرشو تنها نمیفرسته ما هم بریم اونجا اگه مامانم ببینه شوهرم قلیون می‌کشه سکته میکنه

قلیون انقدر مهم نیستا که بخوای دعوا کنی . ششوهر من مشروب میخوره من از اول گفتم بدم میاد ولی گوش نداد ...

من اصلا دوست ندارم آخه هر شب خیلیه .من کوتاه آمدم بابا دورهمی و اینا نه هرشب هرشب

قراره فردا با خانوادش و دوستامون که از شهر دیگه آمدن بریم بیرون گردش می‌دونم اونجا میخاد بکشه مامانم ...

مامانت با دیدن قلیون چرا باید سکته کنه؟ خوبه تفریح شوهرت الکل و خانوم و فلان و فلان نیست