2777
2789

باهاش صحبت کن(ببخشید)😂😂🤭

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کوبیده مرغ و گدشت رو هنون مدل کوبیده میکنم و تو تابه دوطرفه ميندازم 

ولی یه مدل کتلت یا کباب تابه ای درست میکنم 

لپه رو میزارم میپزه له میکنم با گوشتکوب دستی  یا میکسر یا غذاساز 

پیاز رنده میکنم تو یه مقدار چرخ کرده و قاطی میکنم یدونه تخم مرغ میزنم و ادویه جات دیشب لپه اش کم شده بود برنج پخته شده اضافه کردم ۳ قاشق عالی شده بود ترد و خوشمزه 

س پیاز رنده کن ابشو بگیر ب گوشت اضافه کن ادویه و نمک و ۲. ۳ قاشق ارد نخود بزن موادو یکم ورز بده قشنگ ب خورد هم برن خمیر شه بعد یکم روغن بریز کف ماهیتاله و موادو پهن کن کف ظرف بزار رو حرارت کم و با قاشق فرم بده یطرفشون که پخت با کفگیر پهنو چنگال برگردون

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید