2777
2789
عنوان

شوهرم از دیشبه باهام قهره😂😂

1888 بازدید | 92 پست

دیروز بردمش برای خرید عید از صبح تا غروب رفتیم 

اینم خسته شد 

هی میگفت بسه بریم بعدا بگیر 

بعد من یه عادتی که دارم باید چند تا مدلو بپوشم و یکی باشه حتما نظر بده خوبه یا نه 

یا عکس میگیرم هزار بار نشون میدم که خوبه یا نه تا طرف ام سرسام میگیره 

دیروز هزار بار گفتم ممد این خوبه اونم می‌گفت اره هی می‌پرسیدم اینجاش اون جور نیس این جور نیس 

بیچاره هی میگفت من میرم تو ماشین گرفتی بیا  نزاشتم 😂😂 الانم قهر کرده از دیروز 

واقعااا راست میگن مردا پرنسس شدن بهش میگم پرنسس میگه تو اوج خستگیمم بهم تیکه میندازی دستت درد نکنه 

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

میگه باید از دلم در بیاری 😂😂😂 باورم نمیشه مثل دخترا داره رفتار می‌کنه

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد حوصله خرید نداره

اصلااااا هی می‌رفتیم مغازه ها میدیم نشسته زمین یه گوشه 😂😂

دیدوز منم رفته بودم لباس بگیرم یه اقایی میخواست بره تو ماشین خانومش نمیزاشت میگفت باید باشی نظر بدی...نکنه شما بودی؟😂😂😂

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

ولی راستش منم اصلا حوصله ندارم یکی سر خرید انقد ادمو اذیت کنه خصلت آدمه دیگه من سریع خرید میکنم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

پدر طرفو اوردی جلو چشماش بعد میگی پرنسسن 😅😅😅چقد باهات حال کردم 💋💋

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اگه خسته بود خب بقیه خریدو میذاشتی بعدا انجام بدی اون از اینکه درکش نکردی ناراحته چه ربطی به پرنسس بودن داره

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
دیدوز منم رفته بودم لباس بگیرم یه اقایی میخواست بره تو ماشین خانومش نمیزاشت میگفت باید باشی نظر بدی. ...

واییی😂😂😂  کجا بودی؟!