من یه دوستی دارم که ترن.س هست و دوازده سال پیش عمل تغیر جنسیت انجام داده .یعنی الان کسی ببینتش اصلا متوجه نمیشه انقد نازه و چهره دخترونه ای داره .ده سال ازدواج کرده ولی خانواده شوهرش نمیدونن ت.رنس هست و عمل کرده این مدت همیشه اصرار میکردن بچه دار شین و دوستم هماهنگ میکنه با تخمک اهدایی و رحم اجاره بچه دار شن . چرا از بهزیستی نیاوردن ؟ خانواده پسره میگن نوه ما باید از رگ ریشه خودمون باشه . حالا الان ماه 8 بارداری هست و دوستم به شوهرش شک کرده که تخمک و رحم اجاره اینا نیست و شوهرش خودش زنه رو حامله کرده . چون میگه رفتارش با اون زنه بیش تر اندازه مهربونه اینجور حرفا.چجوری میشه مطمئن شد
چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
بهش بگو سخت نگیره دیگه اگرمباشه کاری نمیتونه بکنه که بچه رو که نمیتونه سقط کنه کاش خودشم اسپرمشو ...
نه .منم سعی کردم باهاش حرف بزنم که حساس شدی ولی همش گریه میکنه .شوهرش میگه عزیز من بچم تو شکمشه بخاطر بچه گوشت و مرغ و ...میبرم براش چه ربطی به رابطه داشتن داره ولی خب نمیدونم شک افتاده به دلش
چنقده تو قشنگی🥺 مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی
نیست طفلی خودش نتونسته حامله بشه احساس ضعفی داره و ای ن شکا طبیعیه به این فکر کنه که شاید دوباره بخوان تصمیم بگیرن بچه بیارن از همین راه بهتره خودشو برای شب بیداری و نگهداری از بچه قوی کنه و آماده بشه
خب اخه اگه این باشه دلیلی نداره رابطش با اون دوستم ادامه بده میرفت با اون زنه خب
نمیگم دابطه داره .باعث بددلی وشک میشه
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘