2777
2789

سلام کسانیکه عمل زیبایی کردن میشه با حذف مابقی قسمتهای صورت از عضو عملیتون قبل و بعدشو عکس بزارین . راضی هستین یا پشیمون  ؟می ارزه ؟ هزینش چقدره  ؟تو سایتا که مسلما بهتریناشو گلچین میکنن میزارن برا تبلیغ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز مال قبل عملشم گذاشتی ؟راضی هستی چه از ظاهرش چه عوارضی که میگن داره مثلا خشکی و....

نه عزیزم من هیچ مشکلی ندارم راضی هستم  . مطمئن باش هر چی بشه بدتر از قبل عمل نمیشه . اصلا به چیزای منفی فکر نکن. ادم وقتی میتونه زیباتر بشه چرا نشه . عمل راحتیه خطرناکم نیست....

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠

من عمل زيبايي نكردم ولي هميشه بوتاكس ميزنم و لبم رو ژل تزريق ميكنم

الان باردار هستم و نزدم 

و واقعا متوجه شدم كه چقدر بوتاكس توي صورتم تاثير داشته

منتظرم كه زايمان كنم و برم سريع تزريق كنم

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
نه عزیزم من هیچ مشکلی ندارم راضی هستم  . مطمئن باش هر چی بشه بدتر از قبل عمل نمیشه . اصلا به چی ...

من وسوسه میشم بینیمو عمل کنم البته در حال حاضر نمیتونم هزینه کنم براش ولی میگم بلکه خراب شد بد شکل شد و....

بوتاکس ضرری نداره ؟  چه مدت به چه مدت تزریق باید بشه هزینش چقدره هر بار ؟

من كه چندين ساله تزريق ميكنم و ضرري هم نداشته و هر هشت ماه بايد تزريق بشه

بعضي وقتا زودتر

اخرين دفعه هم ٢٨٠دادم

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

من چشمم رو عمل لیزیک کردم و عینک رو برداشتم حدود ۱۵ سال پیش یعنی بهترین کار عمرم بود.بینی رو هم همون موقع ها عمل کردم اونم خیلی راضیم.لبم هم یه بار ژل زدم ولی اصلا معلوم نبود نمیدونم چرا ژلش خوب نبود یا کم زد این یکی رو ناراضی بودم.تتو هم عمل حساب نمیاد البته ولی چشمو تبرو رو زدم هردو ناراضیچشم که خیلی دردداشت به مرور هم خیلی کمرنگ شد الان دوباره روش خط چشم میکشم.ابرو هم سری اخررفتم مدلش رو بد زد اخمالوم کرد.الانم خط خنده صورتم زیاده و افتادگی داره دنبال جاییم برم ژل تزریق کنم

من چشمم رو عمل لیزیک کردم و عینک رو برداشتم حدود ۱۵ سال پیش یعنی بهترین کار عمرم بود.بینی رو هم همون ...

میخوام برا چشمم لنز رنگی بگیرم بزارم البته چشمم کمی ضعیفه گاهی عینک میزنم ولی چون از عینک گاهی استفاده میکنم میخوام لنزمو رنگی معمولی بگیرم نه طبی  😊😊😊