2777
2789
عنوان

همینجورین شما هم

69 بازدید | 10 پست

چرا واسه هیچی دیگه ذوق و شوق ندارم🤔

واسه اومدن عید.. واسه اومدن بهار‌..‌ واسه دیدن جوونه های درخت توت و زیبایی هایی که همیشه خوشحال میشدم.. 

حتی ذوق و شوق خونه تکونی م نیست.. فقط خونه رو مثل همیشه و فقط برای تمیز بودن و تمیزی، تمیز میکنم.. مثل کارای روزمره همیشگی.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم بهتر بشی دوست عزیز و سلامت کاملت رو به زودی بدست بیاری❤️🙏

سپاس ازتون. انشالله سالی پر از سلامتی و شادی داشته باشید 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

چرا ذوق داریم خرید کردیم خونه تکونی کردیم و امیدواریم که اتفاقای خوبی میفته

خیلی عالیه❤️

امیدوارم اتفاقای شاد و خوبی براتون بیفته و همیشه این حال خوبتون رو داشته باشین🙏🌹

سلام، منم همین احساس رو دارم، خیلی دلیل ها داره یکی از دلیل ها سن انسان هستش از یک سنی به بعد دیگه اون احساس های خوب بچگی و نوجوانی رو نداری، دلایلی دیگر شرایط جامعه مانند: وضع اقتصادی و جو جامعه و افکار تغییر کرده خودمون هستش.

سلام، منم همین احساس رو دارم، خیلی دلیل ها داره یکی از دلیل ها سن انسان هستش از یک سنی به بعد دیگه ا ...

بله درست میگید جناب. 

شرایط اقتصادی و جامعه تاثیر خیلی بیشتری داره اما ادم میتونه ۵۰ سالش باشه اما هنوزم روحیه و ذوق و شوق داشته باشه.. اینو با گذر زمان متوجه میشی.