2821
2789
عنوان

همینجورین شما هم

77 بازدید | 10 پست

چرا واسه هیچی دیگه ذوق و شوق ندارم🤔

واسه اومدن عید.. واسه اومدن بهار‌..‌ واسه دیدن جوونه های درخت توت و زیبایی هایی که همیشه خوشحال میشدم.. 

حتی ذوق و شوق خونه تکونی م نیست.. فقط خونه رو مثل همیشه و فقط برای تمیز بودن و تمیزی، تمیز میکنم.. مثل کارای روزمره همیشگی.. 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا ذوق داریم خرید کردیم خونه تکونی کردیم و امیدواریم که اتفاقای خوبی میفته

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

امیدوارم بهتر بشی دوست عزیز و سلامت کاملت رو به زودی بدست بیاری❤️🙏

سپاس ازتون. انشالله سالی پر از سلامتی و شادی داشته باشید 

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

چرا ذوق داریم خرید کردیم خونه تکونی کردیم و امیدواریم که اتفاقای خوبی میفته

خیلی عالیه❤️

امیدوارم اتفاقای شاد و خوبی براتون بیفته و همیشه این حال خوبتون رو داشته باشین🙏🌹

خیلی عالیه❤️امیدوارم اتفاقای شاد و خوبی براتون بیفته و همیشه این حال خوبتون رو داشته باشین🙏🌹

همچنین عزیزم❤️

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

سلام، منم همین احساس رو دارم، خیلی دلیل ها داره یکی از دلیل ها سن انسان هستش از یک سنی به بعد دیگه اون احساس های خوب بچگی و نوجوانی رو نداری، دلایلی دیگر شرایط جامعه مانند: وضع اقتصادی و جو جامعه و افکار تغییر کرده خودمون هستش.

سلام، منم همین احساس رو دارم، خیلی دلیل ها داره یکی از دلیل ها سن انسان هستش از یک سنی به بعد دیگه ا ...

بله درست میگید جناب. 

شرایط اقتصادی و جامعه تاثیر خیلی بیشتری داره اما ادم میتونه ۵۰ سالش باشه اما هنوزم روحیه و ذوق و شوق داشته باشه.. اینو با گذر زمان متوجه میشی. 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز