hemaghat مدیر عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3070 عنوان شال هاتون چند گرفتید چقدد گروووونهههههه | مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 34 پست من دلم نیومد گرون بگیرم 1403/12/24 | 13:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40656 شال اصلیم و هنوز نگرفتم ولی یه پیج پیدا کردم شال هاش زیر۲۰۰تومن بود بعد فکرکردم کلاهبرداریه ولی کامن ... توشهرماهم یه فروشگاه خیلی بزرگ هست شال برشکامیده ۱۱۰صاحبش میگفت شال برشکاهمین قیمته ولی بعضیاالکی میگن وارداتیه ۳۰۰،۴۰۰حسابتون میکنن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
fosz7173 عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 2747 من روسری گرفتم ۳تا۲۷۰۴۵۰۶۰۰ برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 9243 توشهرماهم یه فروشگاه خیلی بزرگ هست شال برشکامیده ۱۱۰صاحبش میگفت شال برشکاهمین قیمته ولی بعضیاالکی می ... نه این برشکا هم نیست یه حالت نیمه حریر داره و واقعا خوبه
fosz7173 عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 2747 توشهرماهم یه فروشگاه خیلی بزرگ هست شال برشکامیده ۱۱۰صاحبش میگفت شال برشکاهمین قیمته ولی بعضیاالکی می ... من یه برشکا گرفتم دوماه پیش ۱۸۸تومن برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب