2777
2789
عنوان

کیا موی زائد دارن

204 بازدید | 13 پست

خانما بدنم پر موهای زائد و مشکیه هرچیم برمیدارم زیادتر میشن وحشتناک زیادن سینم و شکمم موهای زائد مشکی و کلفت داره دیگه خسته شدم میخام خودکشی کنم از دستشون😭😭

ازمایش دادم فقط هورمون deaso4 یکم بالا بود ک دکتر گف لب مرزه. پریودامم منظمه تاحالا عقب جلو نشده چیکار کنم من 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موی زائد دارم ولی رو بدنم اونقدر مشکی و کلفت نیست نازکه ولی معلومه خب همه دارن عزیزم باید لیزر کنیم و به هیچ وجه هم با تیغ نزن که بدنتون تیره میشه... من زیر بغلم موی نازک داشت زدم کلا تیره شده... کرم موبر يا وکس بهترین گزینه اس اگه وکس کنی تا 2 ماه در نمیاد 

منم موی زائد دارم ولی رو بدنم اونقدر مشکی و کلفت نیست نازکه ولی معلومه خب همه دارن عزیزم باید لیزر ک ...

اره وکس میکنم تا ی ماه در نمیاد. ولی از ی طرف بدنم جوش میزنع تا جوشا خوب شه موها در میاد. دیگ افسرده شدم

اره وکس میکنم تا ی ماه در نمیاد. ولی از ی طرف بدنم جوش میزنع تا جوشا خوب شه موها در میاد. دیگ افسرده ...

من برای صورتم هم انجام که میدم تا 2 ماه قشنگ مو ندارم ولی اولاش جوش میزنم دست نمیزنم بهشون خوب میشه و اینکه تا یکروز بعد وکس آب نزن به اونجایی که وکس زدی 

اره وکس میکنم تا ی ماه در نمیاد. ولی از ی طرف بدنم جوش میزنع تا جوشا خوب شه موها در میاد. دیگ افسرده ...

میتونی برای جوشای صورت ماسک آسپرین درست کنی میگن همون موقع میبره قرص آسپرین و پودر کن تو یه ظرف با چند قطره آب قاطی کن بزن رو اونجایی که جوش زده بعد 2 روز خوب میشه 

ببین هرچی پر مو تر باشی لیزر بهتر جواب میده

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

میتونی برای جوشای صورت ماسک آسپرین درست کنی میگن همون موقع میبره قرص آسپرین و پودر کن تو یه ظرف با چ ...

چه خووووب

جدی جوابه؟ من جوش صورت دارم منتها بخاطر اصلاحه که مونده. نه هورمونیه نه مال بلوغه

اولین اصلاحو که کردم همه جوشام زد بیرون🥲

🤍.