سلام خانوما من همونی ام که گفتم درد زیاد کمر و مفصل دارم و زانوهام کمی ورم کرده و یه سری علائم دیگه و دکتر گفته بود سه تا احتمال هست اولی فیبرومیالژیا(چون افسردگی و اضطراب دارم)٬ دومی روماتیسم و سومی لوپوس که گفت احتمالش کمتره لوپوس چون علائمشو نداری
ازم آزمایش خون و ایکس ری گرفتن گفتن بعداز دوهفته بیا٬ من خیلی شدید نگران روماتیسم بودم ولی امروز رفتم نتایجم رو گرفتم دکتر گفت همش نرماله روماتیسم هم نداری ولی...😢 گفت یه آنتی بادی به اسم لوپوس آنتی کواگیولنت (lupus anti coagulant) توی خونت مثبته٬ گفت لوپوس نداری ولی این آنتی بادی تو کسایی هم که لوپوس دارن هم مثبته ولی علائم و مشکلات لوپوس رو نداره اسمش سندروم آنتی فسفولیپید هست٬ دوتا مشکل باهاش وجود داره یکی احتمال بالای لخته شدن خون و سکته قلبی و مغزی و یکی هم اینکه با بارداری مشکل داره
گفت ولی بااین آزمایش نمیشه دقیقا گفت که این مشکل رو داری و نیاز به آزمایشات بیشتر هست و دوباره ازم آزمایش خون گرفتن و گفت دوهفته دیگه نتیجه ش آماده میشه گفت نصف کسایی که این آنتی بادی رو دارن دچار این سندروم نمیشن نگران نباش
حالا خیلی نگرانم لطفا برام دعا کنید من بچه ای ندارم و آرزومه بچه داشتن...
البته گفت درد بدن و مفصل و ایناتم بخاطر فیبرومیالژیاست که مشکل خاصی نیست ولی باید داروی ضدافسردگی بخورم حتما