بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب ببین دوستم با یه آقایی دوست شده هم دوستم و هم اون آقا زن داشته و این نمیدونستهخانم آقاهه مدرک دا ...
در این مورد، قوانین ایران در رابطه با رابطه نامشروع و زنا موارد مشخصی دارند.
اگر رابطه فقط در حد پیام و تماس بوده باشد، ممکن است عنوان "رابطه نامشروع" داشته باشد، که در این صورت مجازات آن معمولاً شلاق (تا ۹۹ ضربه) است.
اگر رابطه زنا (رابطه جنسی) ثابت شود، مجازات سنگینتری دارد. اما برای اثبات زنا در دادگاه، نیاز به چهار شاهد عادل یا اقرار خود فرد است که در اکثر موارد این شرایط فراهم نمیشود.
شکایت همسر مرد علیه زن دیگر: در قوانین ایران، همسر مرد میتواند به دلیل "تحریک به فساد" یا "رابطه نامشروع" از زن دیگر شکایت کند، اما اینکه چقدر این شکایت به نتیجه برسد، بستگی به مدارک و شواهد دارد.
تأثیر رضایت شوهر دوستم: اگر شوهر دوستم از همسرش شکایت نکند، به این معنا نیست که همسر مرد نمیتواند شکایت کند.
در هر صورت، بهتر است دوستت با یک وکیل مشورت کند تا بداند آیا شکایت علیه او قابل پیگیری است و چه دفاعی میتواند داشته باشد.
زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر