2777
2789

پارسال یه خانواده اومده بودن عید دیدنی خونمون

خلاصه که خوراکیارو اودیم و کامل پذیرایی انجام دادیم براشون و ظرف میوه و اجیل و شیرینی و.... اینارو هم گزاشتیم رو میز

اینا نشسته بودن مرده هی از تو ظرف آجیل خودش تمام بادوم هندیا و پسته ها و بادوما و خلاصه همه اینارو جمع کرد خورد و فقط تخمه ها موند تو ظرفش

بعد زنش کنارش بود،ظرف اصلی آجیل رو برداشت و کاسه‌ی شوهرش و خودشو دوباره پر کرد و دوباره شروع کردن به جمع کردن بادوم هندیا و پسته ها و مغزها

این روند که زنه هی کاسه شوهره رو پر کنع چندین و چندبار  تکرار شد

بماند که دوتا بچه هاش افتاده بودن به جون شیرینی و شکلات و موز و توت فرنگیای میوه،مثل گشنه ها

خلاصه که یکساعتی نشستن و اخر کار مادرم رفت برای بچه هاش عیدی بیاره،پول های نقدی که از بانک گرفته بودیم برای عیدی تموم شده بود همه رو داده بودیم به مهمون های قبلی

اومد عذرخواهی کرد ازشون

و اینا هم اصلا نگفتن ولش کن عیدی نمیخان بچه هامون،مثل طلبکارا نشسته بودن و انگار قصد رفتن نداشتن

خلاصه که ازشون شماره کارت گرفتیم و براشون کارت ب کارت کردیم

بخاطر همین چیزاس که از عید و عید دیدنی متنفرم

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد لقمع دهن مهمون رو میشمرن

خب نمیبردی عزیزم😐

درسته کارشون درست نبوده ولی خیلی زشته تو اجیل رو بردی جلوشون ک بخورن ن نگاش کن

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

همه اینجوری نیستن

فرهنگ خانوادگی،نحوه تربیت،عذت نفس و ....

همه رو رفتار آدم در بزرگ سالی اثر میذاره

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

وا چقدر پروبودن حالا من میرم عیددیدنی روم نمیشه آجیل بخورم

بخدا منم همینطور

یه چایی رو با زور میخورم

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
چقدر بی فرهنگ بودن😐

خیلی زیاددد

و معروفن به گشنه های فامیل

واقعا اینا که میگید واقعیه؟

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
بدم میاد لقمع دهن مهمون رو میشمرنخب نمیبردی عزیزم😐درسته کارشون درست نبوده ولی خیلی زشته تو اجیل رو ...

حرف تودرست ولی کاراونااشتباه کاراسی هم اشتباه تربایدتعارف میکردبرمیداشتن میوه روبرمیداشت یااجیل پرمیکردتوظرف میزاشت جلوشون دیگه همه رونیاره اسی کارش ازمهمون بدتربوده