2777
2789
عنوان

یکی اومده بود خونمون مهمونی بیاید بگم چیکار کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 66 پست
بدم میاد لقمع دهن مهمون رو میشمرنخب نمیبردی عزیزم😐درسته کارشون درست نبوده ولی خیلی زشته تو اجیل رو ...

وقتی از حد بگزره جلب توجه میکنه

وقتی طرف پنج بار شش بار برداره کل ظرف اجیل که توش دو کیلو اجیل ریختن رو تموم کنه معلومه که میزبان بهش برمیخوره

شما اگه همچین رفتاری داری تو مهمونی تجدید نظر کن گلم

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارت ب کارت😂 عجب آدمایی بودند

بخدا نرفتن تا شماره کارت نگرفتیم

قبلشم یجوری قیافشونو کردن تو هم انگار طلبکارن

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

کار اونا که زشت بوده

ولی کار شما هم که تک تک چیزایی که خورده رو شمردین و حساب کردین و بعد یکسالم هنوز یادتونه خیلی جالب نیست

ازین آدما پیدا میشه بالاخره مهمونت دیگه چه میشه کرد دیگه اومدن نمیشه بیرونشون کرد 

بهتره گشاده رو و دل بزرگ باشی تا برا بادوم و پسته و توت فرنگی ناراحت نباشی سر سال نو

شماره کارت از همش بدتر بود 😂😂

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

موندم چرا رفت و آمد میکنید

قطع رابطه کردیم دیگه خداروشکرررررر

اعصابمون اروم شده این چندوقت

واقعا اینا که میگید واقعیه؟

اره بابا

خاهش میکنم امسال درو واسشون بازنکن اونا به اندازه دوسال ضرر زدن

هزار بارررر خداروشکر دیگه باهاشون رفت و امد نداریم