2777
2789

بیدار شدم برم بابامم بیدار کنم واسه سحری 

دیدمش یه لحظه ؛ من پذیرایی خواب بودم بیدار شدم از کنار اتاق خواب رد شدنی دیدم اگه قبلتان بود میگفتم توهمه و الکیه ولی دیروزش بعداز ظهر که ساعت جفت ۵:۵ دیدم (( یکی از تعبیراش و معنی هاش اینه : دشمنان شما دارند برای شما نقشه میکشند ؛ دوباره یا پیش جادوگر بودن یا تلفنی سفارش دادن { من با خودم فکر میکردم اینا دائم الحضورن پیش جادوگر و جادوگرم هزینه میخواد شاید خودشون یاد گرفتن که دائم جادو میزنن که فهمیدم نه خودشون با جادوگر ملاقات میکنن که اینو خودم فهمیدم } 

قبلش دیشب میخواستم برای حاجت غیر مربوطه و یه حاجت دیگه دعای علوی مصری بخونم‌ ( هفته ی قبل غسل " هر غسلی " بعدش نماز شب بعدش دعای علوی مصری خوندم ؛؛؛ این هفته به جای نماز شب ۲ رکعت نماز حاجت خوندم هدیه به حضرت ابوالفضل بعد نشسته دعای علوی مصری خوندم ؛ هر از گاهی میرفتم تو حالت خواب و بیدار و کنارم صداهایی میشنیدم " ولی نمیدونستم ممکنه چیزای ماورایی باشن " همچنان میخوندم و آخراش روبروم تو خواب و بیدار صدای گریه ی یه پسر زیبا و جوان شنیدم انگار عزیز از دست داده باشه ؛ چشام خواب برد و گوشیم از دستم افتاد خوابم برد حس کردم دستم سبک شده چسامو باز کردم دبدم گوشیم افتاده از دیتم ولی چون حافظم فویه میدونستم کجا موندم دوباره از همونجا شروع کردم خوندم و تموم شد چند دقیقه بعد با آلارم گوشیم بلند سدم واسه سحری که اون پسر بچه رو دیدم 

هفته ی قبلم خونده بودم ولی چیزایی حس نکردم با اینکه نماز شبم خوندم قبلش 

امشب که اونطور شد و دیروزشم ساعت جفت ۵ و ۵ دقیقه دیدم ، فهمیدم دیروز جادوی جدید زدن 

و با اینکه دعای علوی مصری برای یه حاجت دیگه ام بود و ربطی به ( اونا و باطل سحر اینا ) نداشت یه خورده مزاحمت ایجاد شد و بعد رفع شد 

شاید دعای علوی مصری هم موکل داره " یعنی فرشته ی نگهبان " 

که موقع خوندن دعا حضور داشتن و اون اجنه و خادمان طلسم مانع خوندن دعا شدن و دیدن فایده نداره و آخرای دعا اون پسر جوان و زیبا خیلی گریه کرد ( فکر میکردم دیگه جن عاشق ندارم 🤣 ولی گویا دارم 😂💔

این دعا رو امام زمان در خواب به سید علی بن محمد حسینی علوی ساکن مصر در قرن سوم یاد داده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅 ها؟؟

🤣😅انقد به ها گفتنت خندیدم مردم 

قبلش تووو نفهم ترین حالت بودم گفتم چرا نمیفهمم چی میگن تا ها رو دیدم خنده دونم پاره شد خیلی وقت بود اقد نخندیده بودم خدا خیرتون بده 

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی 

عزیز دلملبت همیشه خندون باشه 🥰😘

همچنین شما به شادی باشین 🥰🥰

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی