2777
2789
عنوان

ریزش موی شدید توروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 63 پست
حجم مویی که فقط با دست کشیدن توی سرم ریخت

من  بگم ۵ برابر این ریزش دارم باورت میشه 

شانسم گقته موهام زیاده و گزنه کجل شده بودم 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

شما بعد رژیمی که داشتین ازمایش دادین که میگین مشکلی ازمایشم نداشتهنه چیز خاصی نیست برای اینکه ریزش م ...

آره مشکل خاصی نداشتم، من PCO هم دارم ولی چون دارو مصرف میکنم از نظر هورمونی هم مشکلی ندارم. زینک و ویتامین هام خوب بودن واقعا نمیدونم مشکل از چیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بگم ۵ برابر این ریزش دارم باورت میشه شانسم گقته موهام زیاده و گزنه کجل شده بودم

من شونه بکنم همینقدر میریزه، بخدا حتی جرعت نمیکنم موهامو شونه کنم.. دیگه نمیدونم چیکار کنم. منم موهام زیاد بود هر ارایشگاهی میرفتم میگفتن چقدر موهات پره! الان قشنگ نصفش ریخته یکم دیگه بریزه کف سرم مشخص میشه

من شونه بکنم همینقدر میریزه، بخدا حتی جرعت نمیکنم موهامو شونه کنم.. دیگه نمیدونم چیکار کنم. منم موها ...

قرص بیوتین بخور و یه ساعت بعدش  مگیفورت 

هفته ای یه بار دکسابنتول و بیوتن رو باهم قاطی مکنند بزند 

و یه نوربیون هم بزن 

من حیف ک پریود شدم نبمتونم بزنم و گرته همین انروز میرفتم یکی میزدم فردا هم یکی دیگه

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

قرص هیر بیوتی، گرناهیر امپول بپانتین و بیوتین و یک تونیک و اسپری ضد ریزش مو که نمیدونم اسمشون چیه

بررسی دقیق سطح هورمون و انجام بده

محصول ماینوکسیدیل هم خوبه یا درمان prp

پیش متخصص پوست رفتی؟

امپولارو میزنم، فقط نوروبیون نزدم ..

نوربیون همون ویتامین ها رو داره فقط بیشتر جذب بدن میشه تا مو 

بررسی دقیق سطح هورمون و انجام بدهمحصول ماینوکسیدیل هم خوبه یا درمان prpپیش متخصص پوست رفتی؟

انجام دادم، هورمونی مشکل ندارم .. متخصص پوست هم یکشنبه وقت گرفتم تا ببینم چی میشه.. 

این مشکل سریعا درمان نمیشهکمبود مواد مغذی داری مثلا پروتئین ویتامین گروه بیالان که رژیم نداری؟ضخیم ش ...

سلام شما دکترید منم ریزش موی شدید دارم که کف سرم پیداست ازمایش هم دادم بفرستم

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺