2777
2789

شاید منظورشون اینه که خرداد فارغ التحصیل شدی یا شهریور

ولی معمولا کارنامه رو تیرماه میدن دیگه

سال فارغ التحصلیت رو هم که باید بدونی

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منظورشون اینه که خرداد فارغ التحصیل شدی یا شهریورولی معمولا کارنامه رو تیرماه میدن دیگهسال فارغ ...

سال فارغ التحصیلی؟ 

من شهریور ۹۵ امتحان دادم دیپلمم حدودا آبان ماه اینا اومد ...

پیش دانشگاهی رو هم خرداد ۹۶ تموم کردم.... دیگه اینکه کی فارغ التحصیل شدم نمیدونم 🥲

چه تاریخی بزنم 

تاریخ صدور کارنامه برا تیر ماه باشه چی اونو نزنم ؟

نمیدونم من همه رو ۳۱ خرداد زدم هم امسال هم پارسال اگه تاریخ داری بزن سالش و خرداد شهریورش مهمه روز و ساعت و دقیقه مهم نیست

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
نمیدونم من همه رو ۳۱ خرداد زدم هم امسال هم پارسال اگه تاریخ داری بزن سالش و خرداد شهریورش مهمه روز و ...

تاریخ صدور با با تاریخ اخذ یکیه؟ کارنامه پیش دانشگاهی رو دارم تاریخ صدور نوشته ....

ولی مال دیپلم رو ندارم 🤦🏻‍♀️

تاریخ صدور با با تاریخ اخذ یکیه؟ کارنامه پیش دانشگاهی رو دارم تاریخ صدور نوشته ....ولی مال دیپلم رو ...

آره همون ۳۱ خرداد بزن کافی نت هم میتونی بپرسی ببین چی میزنن ولی من ۳۱ خرداد زدم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی