یاسی_ناز1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 193 عنوان خانما الان مشغول چه کاری هستین؟ 507 بازدید | 40 پست کارای خونه رو شروع کردین یا دارین یه کار مفید دیگه انجام میدین؟😉من خودم تازه صبحانمو خوردم میخام یه حال اساسی به خونه بدم بعدشم فیلم ببینم و زبان بخونم 1396/10/26 | 09:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maman_topol عضویت: 1392/05/23 تعداد پست: 4624 سرکار. یه کمی کارامو کردم الان نشستم چای بلوبری بخورم جاتون خالی دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
ghazaleh_m_sh_a عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 4499 صبحانه بچه هارو دادم بهشون میوه دادم خونه مرتب الانم میخوام کمد دیواری هارو مرتب کنم و کشوهارو با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..
maryamgh عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 73 سلام صبح بخیر.من تازه بیدار شدم. دیشب شوشو داشت درس میخوند من حوصلم سر رفت خونه رو تمیز کردم. میخوام یکم مطالعه کنم. جزوه درسایی که شوشو بهم تدریس کرده کامل کنم. بعدش هم باید یه وقت ماما بگیرم.
فیلی11 عضویت: 1395/05/06 تعداد پست: 8053 افررین چه فعال. من در حال کش و قوس اومدن تو تختمم چالش کتاب هفتگی📖فیلی و فیلم🎬
یاسی_ناز1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 193 سرکار. یه کمی کارامو کردم الان نشستم چای بلوبری بخورم جاتون خالی چای بلوبری؟چی هست ؟
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91507 دارم واسه کاربرا صلوات میفرستم هرکی دوست داشت بیاد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
یاسی_ناز1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 193 سر کار بیکار نشستم تو نی نی سایت میچرخم چه کار خوبی دارینا😁
گارفیلد27998 عضویت: 1389/09/12 تعداد پست: 32282 سرکار . صبونه میخورم و نی نی سایت میجرخم بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
maman_topol عضویت: 1392/05/23 تعداد پست: 4624 چای بلوبری؟چی هست ؟ چای سیاه با طعم تمشک. بفرمایید دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند