2777
2789
عنوان

پیرامون تایپک قبلیمون

54 بازدید | 2 پست

خانمای هرزه ای که فکر میکنین هر کاری دلتون میخواد میتونین کنین بخاطر پول یه مرد هوسباز وارد زندگی یه نفر دیگه میشیین 

زندگی و اینده زن اون مرد رو نابوددمیکنبن کاری میکنین که هزاران بار مرگ رو به زندگی ترجیح بده هیچ شوق و ذوقی برای ادامه دادن زندگی نداشته باشه 

منتظر باش خدا اه و ناله و گریه های اون زن رو بی جواب نمیزاره تنبیه خدا خیلی سختتر از انتقام زمینیه 

هیچ مردی ،اگه زنی نخواد نمیتونه باهاش رابطه برقرار کنه  

در بحث خیانت اگه زنی با علم به اینکه مرد زن داره وارد رابطه بشه به مراتب گناهش بیشتر از مرده‌

چون ذات مرد تنوع طلب و فرصت طلب بودنه

تایپک  قبلی تخیلات و افکار برادر ۱۵ ساله ام بود که برای خواهر بیمارم گفته بود امشب وقتی من شنیدم از شدت افکار مسموم یه پسر ۱۵ ساله و از شدت ناراحتی تایپک قبلی رو نوشتم وگرنه عکس گرفتن بهمین راحتیا نیست   

ما چندساله بخاطر خیانت خواهر شوهر سابقم به خواهرم 

درگیر بیماری خواهرم و دخترش و پدرم هستیم 

از خدا میخوام تو این شبای عزیز قسم،هرکسی بهر نحوی وارد زندگی یه زن دیگه میشه بع روز سیاه مبتلا بشه 

وگرنه پخش کردن عکسای یه حرومزاده خراب  هیچ دردی رو درمان نمیکنه بلکه اون دنیا ما رو بدهکار یه هرزه بی همه چیز هم میکنه 

اونم زنی که الان شوهر کرده ولی همچنان هرز میپره 

زیاد فشاری نشین و انقدر از اون هرزه دفاع نکنین امیدوارم اونایی که حمله کردن یه روزی خیانت ببینین و اونوقت ببینم انقدر راحت از زنی که وارد زندگیتون شده حمایت میکنین !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.