2777
2789

چهارسال از ازدواجمون گذشته بود

من شده بودم ۲۲ساله

وعلی شده بود۳۱ساله

از روز اول ازدواج بهم گفته بود من عاشق بچه ام

خیلی بچه دوس دارم مخصوصا بچه پسر

۴تاخواهر داشت وخودش تک پسربود

مث حشمت فردوس توی سریال ستایش دنبال ریشه بود برای خودش

از سال اول پچ پچ های نداشتن بچه شروع شد

رفتم دکتر پیش علی بهم گفت کیست تخمدان داری

ی مدت دارو خوردم

دیگ ول کردم وبیخیال شدم میگفتم فعلا سنی نداریم

یه خونه بود ک طبقه بالای پدرشوهرم میشد

ی شغل با حقوق متوسط(قانون کاربامزایای کم) روبه پایین

و ی ماشین پراید

خب ما هیچی ازخودمون نداشتیم

هربار بهم میگفتن بچه

میگفتم خونمون تکخوابه تازه مال خودمون نیس

شغلش خوب نیس ممکنه ازفردا بگن نیا

بزارین یکم بگردیم

یکم جمع کنیم

یکم جوانی وزندگی کنیم بچه دارم میشیم

اما اونا هرروز شدیدتراز دیروز بحث بچه رو میکشیدن وسط

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

حالا بماند این بین چندین مادرشوهرم رفته بود پیش زنای قابله  اوناهم یه چنتا جوشونده ودارو داده بودن

حتی چندین بار از جاهای مختلف خونه دعا پیدا کردم

ولی ب روی خودم نیاوردم تااینکه گفتم منکه بالاخره بچه دار میشم

برم یه دکتر درست وحسابی یه بچه بیارم دست از سرم بردارن

باتحقیق زیاد از دوست وآشنا یه دکتر خوب توشهرمون پیدا کردم وبهش تنها مراجعه کردم

گفتم ۴ساله بدون جلوگیری باردار نشدم

خیلی دکتر باحوصله وخوبی بود

گفت میتونم اول تورو بررسی کنم بعد برم سراغ شوهرت اما اگه هزینه اش برات مهم نیس من کار چند جلسه وپله پله رو برات تویه مرحله انجام میدم

چکاب وسونوی کلی برای خودت

آزمایش وچکاب وفلان وبهمان برای همسرت

اصطلاحاتی ک ازش هیچ سردرنمیاوردم

قبول کردم واز مطب زدم بیرون

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد سابق منو بگو

مامانش پیش کولی و پیشگو رفته بود

گفته بود بچه ش سقط میشه

حالا جالبه ما اصلا نامزد بودیم

بهم زد🤣🤣🤣

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

ی روز صب چنساعت مرخصی گرفت وکل ازمایشامونو دادیم

قرار شد چن روز بعد جوابا ک حاضرشد همه رو باهم بگیرم برم سونو وبرم پیش دکترم

چن روز گذشت ومن بازم تنها رفتم ازمایشارو گرفتم ورفتم سونو وبردمشون پیش دکتر

دکتر با حوصله ودقت تک تکشونو دید

ولی این بین دیدم ک اخماش رفت توهم

چند دقیقه بعد این من بودم ک ابروهام گره خورده بود ودنیا روسرم اوار شده بود

چقد خودمو تشنه ی بغل کردن یه نوزاد میدیدم

اشکم نمیومد

نمیدونم همیشه وقتی خبر بدی میشنیدم

چن ساعت اول تو شوک بودم

انگار ک ی زلزله ی چندین ریشتری اومده بود وقلبمو لرزونده بود همه جای قلبم ویرونه ای بود برای خودش

تو خیابون راه میرفتم ولبامو میجوییدم

همش میگفتم یعنی منم ریشه نخواهم داشت؟

چندبار نفس عمیق کشیدم سرمو بلن کردم

وای اینجا کجابود

انقد غرق افکارم بودم ک مسیرواشتباهی رفته بودم

اصلا نمیدونستم کدوم خیابونم

بالاخره ی تاکسی پیدا کردمو دربست گرفتم به خونه

کمی فک کردم

زنگ زدم ب دوست صمیمیم ک روزی حداقل دوساعت تا ۸ ساعت باهم حرف میزدیم

یعنی اینجوری بود ک

از اپلیکیشن های مختلف مجازی باهم تماس صوتی برقرار میکردیم بعد هرکسی میرفت پی کار خودش

مثلا اشپزی نظافت و....تواین حینم صحبت میکردیم

نمیدونستیم از چی

همیشه میگفتیم ماچرا انقد حرف میزنیم

اصلا انقد حرف از کجا میاد

چرا تکراری نمیشن 😂

بالاخره وقتی زنگ زدمو شروع کردم ب حرف زدن اون بغض لعنتی اون گردوی ته گلوم ترکید وهای های گریع کردم😞

ولی اون مث همیشه باآرامش گوش داد

تهش خیلی عادی گفت عزیزم تواین دوره زمونه ک نازایی اصلا معنایی نداره همه با ی روشی خلاصه باردار میشن

تخمک اهدایی اسپرم اهدایی رحم اجاره ای وهزار تا درمان دیگ

اسکلی چیزی هستی؟

گفتم نه میخواستم بچه خودم‌‌ وخودش.....پرید وسط حرفمو گفت خفه شو بابا انگار عقب موندس خوبه درس خوندی چ فرقی میکنه ادم پدرومادرژنتیکی یا چی چی بچه باشه یانه

هممون تهش میمیریم هممون میریم زیر خروارها خاک خوبه ارث ومیراث انچنانی ژن خاصی چیزی ندارین ادم نسوزه  و....انقد اراجیف بهم بافت تاآروم شدم ورفتم مث همیشه شام آماده کنم برای خودمو علی

من اصلا حس خوبی نسبت به مردی که بگه پسر بچه دوست دارم ندارم حس میکنم اونایی که دختر دوست دارن با عاط ...

وای مثل سام درخشانی😍میگفت که اسم دخترشم از قبل میدونسته و تصور میکرده چهرشو 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

اگر خودت هم بچه میخوای با همشون قطع رابطه کن مخصوصا خانواده شوهرت ....چون باید تو محیط ارامشبخشی باشه استرس برای بدن خوب نیست یک سال کامل سبک زندگی ۸۰ صدرصد سالم رو رعایت کن مطمینم تو میتونی بچه بیاری نازا نیستی هنوز سنت کمه

من اصلا حس خوبی نسبت به مردی که بگه پسر بچه دوست دارم ندارم حس میکنم اونایی که دختر دوست دارن با عاط ...

طبق تجربه اونایی که بیشتر دنبال پسرن فاز پادشاهی دارن و میخوان ولیعهد بیارن برای خودشون

چن ساعت گذشت وباز سمانه زنگ زد

گفت هی تو

گفتم چیه

گفت من قبلا ی داستانکی خوندم

خواستم رو زندگی تو امتحانش کنیم

پایه ای؟گفتم اره بگو

واون داستانی ک خونده بود رو باآب وتاب فراوان برام تعریف کرد

تواین حین جرقه ای نبود که  تو مغزم زده نشده بود

وای مثل سام درخشانی😍میگفت که اسم دخترشم از قبل میدونسته و تصور میکرده چهرشو

بآور کن از خواستگارم حتما حتما میپرسم دختر دوس داره یا پسر

حس میکنم اونایی که دختر دوس دارن مهربونن عشق بلدن

اسم طرفین و مادرها را به ابجد کبیر در می آوریم  : با هم‌ جمع مبکنیم حاصلجمع را ÷ ۱۳ میکنیم‌ ( باقیمانده " باقیمانده نه خارج قسمت " : اگر ۰ " با همون ۱۳ " بیاد : بچه دار نمیشوند بچه دار هم بشوند بچه نمیماند 

باقیمانده عددی بین ۱ تا ۱۲ بیاد بچه دار میشوند و بچه می ماند 

( محاسبه ی ابن سینا س و مجربه صد در صد )