2777
2789

تروخدا خانما برام دعا کنید نامزدم توی سی سی یو هستش تروخدا دعا کنید خوب بشه خیلی عذاب وجدان دارم حالم خیلی بده

پریشب تصادف کرده با یه ماشین سنگین از این بنزا هست با اونا

جاده دوطرفه بوده بعد شاخ به شاخ شده با ماشین سنگینه

ماشینش ترکیده بود حالش خیلی بده

هوشیاریش خیلی پایینه

منم زیاد نمیتونم ازش خبری بگیرم

روز قبلی که تصادف کنه دعوام شد باهاش خیلی بدجور

هیچی هم نمی‌گفت با اینکه من کلی غر زدم بهش

رفتم سر زدم داغون شده بود

خونوادش دوست نداشتن اونجا باشم  مامانش میگفت تقصیر توعه از بس تو فکر تو بود با حال بد نشست پشت فرمون انقدر گریه کردم زور و زور گفتن برو

اومدم خونه بابام  بابامم نمیذاره برم دیگه میگه اگه چیزیش شد نمیذارم ادامه بدی باهاش

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

انشالله که خوب میشه قلبم 

نذر صلوات کن تا خوب بشه تند تند صلوات بفرستی 

یکی از همسایه ها همچین اتفاقی برای پسرش افتاده بود دکترا جواب کرده بودنش ولی مادرش نذر صلوات کرده بود و مطمعن بود پسره خوب میشه 

پسرش خوب شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی سیو کما نیست آی سیو کماست و بخش ویژه سی سیو هوشیاری دارن

نگفتم کماست

گفتن هوشیاریش پایینه 

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉
فقط مدیریت بحران بابات!!!!بگو بذار دو ساعت از تصادف بگذره بعد برا زندگی جوون مردم برنامه بچین

قبول دارم ولی قبلش بحثشون شده بود

انشالله که خوب میشه قلبم نذر صلوات کن تا خوب بشه تند تند صلوات بفرستی یکی از همسایه ها همچین اتفاقی ...

وای خدا از دهنت بشنوه تروخدااا

جلو نرو تا حالش بهتر بشه خونوادش حق دارن خودمو جای اونا گذاشتم فقط دورا دور دعا کن براش همین

یعنی چی مگه من کردم؟

همینطور که پسر اوناس  نامزد منم هست

نامزد یعنی عقد یا خواستگاری اومدن فقط؟به حق شهید این ماه همه مریضا و نامزد شما لباس عافیت بپوشنبراش ...

نه عقد کردیم

یعنی چی مگه من کردم؟همینطور که پسر اوناس نامزد منم هست

نه من نمیگم تو کردی

اونا الان حال خوبی ندارن یه چیزی بهت میگن تو نباید به دل بگیری

عقدی؟ اگه عقدی که رسما شوهرته کسی نمیتونه برات تعیین تکلیف کنه که بری بالا سر شوهرت یا نری!

درخواست دوستی قبول نمیکنم.