2777
2789

چشمام از شدت پف باز نمیشن و درد داره...دیشب تا خود صبح گریه کردم....خواهرشوهرم دیشب زاییده بعد منو شوهرم بینمون یه بحثی پیش اومد مثل همیشه بعد شوهرم بهم گفت میدونم تو عقده کردی که خواهرم بچه گیرش اومده حسادت میکنی خودت نمیتونی بچه بیاری منم گفتم برای چی بخام حسادت کنم که بلند شد و کتکم زد...خیلی دلم گرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واخداشفاش بشه

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

این مردا چشونه؟😒😒

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

الهی هر چی زودتر بچه دار شین.شوهرت دلتو شکونده،خدا تو دلهای شکسته جای داره،ان شاالله بهمین زودیا به حاجت دلت میرسی،امیدت به خدا باشه

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

برین دکتر تابچه دار بشین.خیلی ها رومیشناسم که بادکتر رفتن بچه دار میشن.تو شهر ما یه اصطلاحی هست که میگن طرف شیرافتاده.یعنی بدون هیچ علتی فرد تا 7سال یاردار نمیشه.بعضی ها هم اینجورین.خدا ان شاالله هرچه زود تر بهتون بچه بده زندگیتون شیرین بشه

یاالله