2777
2789
عنوان

از چشمم افتاد برای همیشه دیگه دوستش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6172 بازدید | 172 پست

یه زن نمی تونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه و بعد دوباره دوستت داشته باشه

یه زن میتونه  دوستت داشته باشه و دوستت داشته باشه و دیگه هیچ وقت دوستت نداشته باشه

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم منتظر بچه م خیلی وقته

منم حرف زیادشنیدم درکت میکنم

حتما توش صلاح و مصلحتی هست ،غصه نخور عزیزم

شوهرتم تقاص این کاراشو پس میده نگران نباش😢

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
6ساله

عزیزم بالاخره دعوا پیش میاد

مردا ادمای بیخودین احساس ندارن خانوادشونو داشته باشن بسه بیخیال 

من که بیخیال شدم

تو اگر جای من بودی چیکار میکردی خواهر شوهر 13سالم خیلی ببخشید ها خیلی بخشید رید به هیکلم بازم ازش دفاع میکنه خیلی دل منم شکسته ولی تصمیم گرفتم بیخیال بشم

هیچ وقت اینجوری باهام برخورد نکرده بود...صبح زود هم دیدم گوشیشو داره نگاه میکنه و هی میخنده و میگه قربونش برم.بعد میگفت ببین خواهرم چه بچۂ قشنگی به دنیا آورده...بعدشم بهم گفت بچه آوردن عرضه میخاد که تو نداری

هیچ وقت اینجوری باهام برخورد نکرده بود...صبح زود هم دیدم گوشیشو داره نگاه میکنه و هی میخنده و میگه ق ...

وای واقعا شما این حرفارو تحمل می کنین؟

به چه قیمتی؟

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
از منه ...البته سه بار سقط زیر سه ماه داشتم...از سقط آخرمم دوماه میگذره

شما احتمالا غلظت خون نداری؟یکی از اشناهای ما سر دو ماه و سه ماه سقط داشت بلاخره یه دکتر تشخیص غلظت خون داد براش.خلاصه باردار که شد امپولا رو مدام میزد الانم دوتا بچه داره

ارباب شدی به هرکسی رو نزنم ارباب حسین

حالا هر کی یه مشکلی داره 

واقعا مشکل شما بچه نیست خودتم میدونی 

مشکل شما پر رویی و وقاحت شوهرتون 

هیچ وقت اینجوری باهام برخورد نکرده بود...صبح زود هم دیدم گوشیشو داره نگاه میکنه و هی میخنده و میگه ق ...

ببخشيد ولي خيلي بيشعوره ...

اعصابم خورد شد 😡

ايشالا كه هر چي خدا صلاح بخواد همون بشه عزيزم،غصه نخور ميگذره...

دلتو شكوند مطمئن باش دلش ميشكنه 

...I faith to myself

برای همچین مردی بچه هم میخوای بیاری 

که خانوما دارن راهکار میدن واقعا شگفت آور 😞

وای واقعا شما این حرفارو تحمل می کنین؟ به چه قیمتی؟

نه دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم. از دیشب یه حس تنفری نسبت بهش پیدا کردم...دیگه حالم ازش بهم میخوره...هر چی از دهنش در اومد بهم گفت...تصمیم دارم وسایلامو جمع کنم برم خونۂ بابام

شما احتمالا غلظت خون نداری؟یکی از اشناهای ما سر دو ماه و سه ماه سقط داشت بلاخره یه دکتر تشخیص غلظت خ ...

نه ،هر چی آزمایش مربوط به قبل از بارداری بود رو انجام دادیم مشکلی نداشتیم...دکتر گفت بدون علته

اگه میخوای جدا بشی با کتی جون که وکیله اینجا مشورت کن بعد اقدام اگه نه هم بیخودی نرو خونه بابات که خودت رو بیشتر خوار میکنی

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه