چشمام از شدت پف باز نمیشن و درد داره...دیشب تا خود صبح گریه کردم....خواهرشوهرم دیشب زاییده بعد منو شوهرم بینمون یه بحثی پیش اومد مثل همیشه بعد شوهرم بهم گفت میدونم تو عقده کردی که خواهرم بچه گیرش اومده حسادت میکنی خودت نمیتونی بچه بیاری منم گفتم برای چی بخام حسادت کنم که بلند شد و کتکم زد...خیلی دلم گرفت
یه زن نمی تونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه و بعد دوباره دوستت داشته باشه
یه زن میتونه دوستت داشته باشه و دوستت داشته باشه و دیگه هیچ وقت دوستت نداشته باشه
💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
هیچ وقت اینجوری باهام برخورد نکرده بود...صبح زود هم دیدم گوشیشو داره نگاه میکنه و هی میخنده و میگه قربونش برم.بعد میگفت ببین خواهرم چه بچۂ قشنگی به دنیا آورده...بعدشم بهم گفت بچه آوردن عرضه میخاد که تو نداری
هیچ وقت اینجوری باهام برخورد نکرده بود...صبح زود هم دیدم گوشیشو داره نگاه میکنه و هی میخنده و میگه ق ...
وای واقعا شما این حرفارو تحمل می کنین؟
به چه قیمتی؟
💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤
از منه ...البته سه بار سقط زیر سه ماه داشتم...از سقط آخرمم دوماه میگذره
شما احتمالا غلظت خون نداری؟یکی از اشناهای ما سر دو ماه و سه ماه سقط داشت بلاخره یه دکتر تشخیص غلظت خون داد براش.خلاصه باردار که شد امپولا رو مدام میزد الانم دوتا بچه داره
وای واقعا شما این حرفارو تحمل می کنین؟ به چه قیمتی؟
نه دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم. از دیشب یه حس تنفری نسبت بهش پیدا کردم...دیگه حالم ازش بهم میخوره...هر چی از دهنش در اومد بهم گفت...تصمیم دارم وسایلامو جمع کنم برم خونۂ بابام