منم دارم میخونم پیام نور...کتاب ها به صورت پی دی اف تو گروه ارسال میشه..هزینه کتاب و جزوه نمیدیم...خودخوان هست من واسه امتحانات میرم نمونه سوالات رو هم تو گروه یا از کتابخانه مجازی میگیرم
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
منم میخوام فقط واسه امتحانات برم بخاطر همین پیام نور مدنظرمه پی دی اف ها حدودا چند صفحه هست؟ زیاده؟ ...
نه بابا باید ۶بگیری بعد پاس میشی بدون نمره میان ترم پایان ترم از ۱۲نمره هست...۸نمره دست استاد هست یا حالا یا تحقیق میده یا امتحان میان ترم میگیره یا همینجوری نمره میده...نه زیاد نیست من کلا نمونه سوال میخونم واسه امتحان...
تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
مرسی که وقتتو گزاشتی واسم نمونه سوال میخونی نمره قبولی میاری؟ یهو اینطور نیست که یدونه سوالم مشابه ن ...
آره امتحانات تستی هست...علوم تربیتی گرایش آموزش پیش دبستانی و دبستانی،اکثرا از نمونه میاد...یه دور هم جزوه بخون تو گروه جزوه دست نویس ،خلاصه،فلش کارت هم میذارن من فلش کارت رو هم میخونم نکات مهم داره....خواهش میکنم امیدوارم موفق باشی...♥️واسه منم دعا کن ۳۶واحد مونده انشالله تموم کنم ....