2777
2789
عنوان

لطفا هرکی علوم تربیتی خونده بیاد

157 بازدید | 16 پست

لطفا اسم چندتا درستون رو بگید🙏 

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 برام دعا کنین به خواسته هام برسم😊😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکنولوژی اموزشی....برنامه ریزی درسی...تربیت اسلامی...روانشناسی رشد

هرکتابش حدودا چقدره؟ احتیاج به خوندن زیاد داره؟

شما دولتی خوندی یا پیام نور

چشمام عسلی نیست ولی چشم عسلی هارو خیلی دوست دارم😍😁 برام دعا کنین به خواسته هام برسم😊😍

روانشناسی رشد ، روانشناسی تربیتی , آموزش کودکان با نیازهای ویژه , آشنایی با کتابخانه ، سنجش و یادگیر ...

عزیزم شماهم اگه میشه سوالی که بالا پرسیدم رو جواب بدین🙏

روانشناسی رشد ، روانشناسی تربیتی , آموزش کودکان با نیازهای ویژه , آشنایی با کتابخانه ، سنجش و یادگیر ...

ميشع بگی بازار کار رشته تکنولوژی اموزشی چطوره؟

خدایا شکرت
ميشع بگی بازار کار رشته تکنولوژی اموزشی چطوره؟

تکنولوژی اموزشی یکی از گرایش های ارشده

و تا اونجایی که من از استادام رسیدم بازار کارش خوبه

خودم تغییر رشته دادم برای ارشد روان بخونم

منم دارم میخونم پیام نور...کتاب ها به صورت پی دی اف تو گروه ارسال میشه..هزینه کتاب و جزوه نمی‌دیم...خودخوان هست من واسه امتحانات میرم نمونه سوالات رو هم تو گروه یا از کتابخانه مجازی میگیرم 

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

منم دارم میخونم پیام نور...کتاب ها به صورت پی دی اف تو گروه ارسال میشه..هزینه کتاب و جزوه نمی‌دیم... ...

منم میخوام فقط واسه امتحانات برم بخاطر همین پیام نور مدنظرمه پی دی اف ها حدودا چند صفحه هست؟ زیاده؟ راسته میگن ۲ نمره تو برگه امتحان بگیریم قبولیم؟!

منم میخوام فقط واسه امتحانات برم بخاطر همین پیام نور مدنظرمه پی دی اف ها حدودا چند صفحه هست؟ زیاده؟ ...

نه بابا باید ۶بگیری بعد پاس میشی بدون نمره میان ترم پایان ترم از ۱۲نمره هست...۸نمره دست استاد هست یا حالا یا تحقیق میده یا امتحان میان ترم میگیره یا همینجوری نمره میده...نه زیاد نیست من کلا نمونه سوال میخونم واسه امتحان...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

نه بابا باید ۶بگیری بعد پاس میشی بدون نمره میان ترم پایان ترم از ۱۲نمره هست...۸نمره دست استاد هست یا ...

مرسی که وقتتو گزاشتی واسم 

نمونه سوال میخونی نمره قبولی میاری؟ یهو اینطور نیست که یدونه سوالم مشابه نباشه؟! امتحانا تستیه؟

رشتت چیه 

مرسی که وقتتو گزاشتی واسم نمونه سوال میخونی نمره قبولی میاری؟ یهو اینطور نیست که یدونه سوالم مشابه ن ...

آره امتحانات تستی هست...علوم تربیتی گرایش آموزش پیش دبستانی و دبستانی،اکثرا از نمونه میاد...یه دور هم جزوه بخون تو گروه جزوه دست نویس ،خلاصه،فلش کارت هم میذارن من فلش کارت رو هم میخونم نکات مهم داره....خواهش میکنم امیدوارم موفق باشی...♥️واسه منم دعا کن ۳۶واحد مونده انشالله تموم کنم ....