2777
2789
عنوان

کلافه شدم دیگه

182 بازدید | 12 پست

هفته ی ۲۴ بارداریمه. هم سرما خوردم هم پام پیچیده هم کمر درد ناشی از گودی کمر دارم. شکمم هم سنگین شده دیوونم کرده. طوری که تو خواب قلت میزنم بیدار میشم از کمر درد. خسته شدم دیگه. چرا همه دردا یهو با هم میان... توروخدا یه راهکاری چیزی پیشنهاد بدید :(((((

مادر هستم و 

الهی. عزیز دلم

بیشتر استراحت کن

واسه کمردردت پودر سنجد و عسل و شیرمحلی بخور شبا

میوه به زیاد بخور

از خودت زیاد کار نکش

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه همینه دیگه عزیزم. هر که را طاووس خواهد جور هندوستان کشد. همه همینطورن. انشاالله به سلامتی و دل خوششش زایمان راحت و بی دردسر، و یه نی نی صالح و سالم نصیبت بشه. الهی آمییین

عزیزم برو دکترت احتمالا پیشنهاد میده شکم بند بارداری بگیری که فشار رو از روی کمر برداره سرما خوردگی هم دارو بخور هم آمپول بزن منم گرفته بودم رفتم درمان کردم نذار عفونت تو بدنت بمونه پاتم مماد پیروکییکام بگیر با باند کشی بزن ببند

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
میترسم دارو مصرف کنم... :( وای خدا چرا انقد سخخخخته. هرچیم به دکتر میگم بقول شما میگه طبیعیه طبیعیه ...

عزیز دلم از روغن های طبیعی استفاده کن پاهات رو با روغن سیاه دونه بمال که واسه بارداری عالیه. قوت پات رو زیاد میکنه و درد رو میکشه. خودت رو ننداز تقویت کن خودتو هیچکس جز خود آدم به دادش نمیرسه. اون خوراکی ها هم که گفتم هیچکدوم ضرر نداره تازه باعث میشه نی نی ات صبور و خوشگر و خوش زخم بشه‌

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
ویتامین د۳ دکتر بهم نداده 

میتونی استفاده کنی گلم عوارض نداره. ماهی یک بار. البته مشورت بکنی بد نیست. شما بدنت ضعیف منم خیلی لاغرم و‌گودی کمر دارم میدونم عین شما میشم دارم از الان سنجد و شیرعسل میخورم که به این روز نیفتم واقعا استخون هات رو به طور عجیبی تقویت میکنه‌ قیمتی هم نداره ی بسته صدگرمیش سه هزار تومنه. شیرمحلی هم لیتری دو تومن. فقط عسلش گرونه که اونم دیگه باید بگیری.

شیر محلی رو به جای اینکه بذاری بجوشه بپزش!

حتما میگی چه جوری.

مثلا اگه چهار لیوان شیر داری دولیوان آب بهش اضافه کن و بذار تو قابلمه بجوشه به محض اینکه اندازه شیر به همون چهار لیوان قبل برگرده شیر شما پخته.

این شیر خاصیتش بیشتر شده‌ و اصلا نفاخ نیست و به راحتی میتونی استفاده کنی.