یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همیشه نه ولی مهمونی برم آره همینجوری بدون آرایشم معلومه
قبلش روتین پوستی انجام بده ماسک بزن از تونر و محصولات پاک کننده استفاده کن تا منافذت به خوبی کوچیک بشن بعد به نوبت از محصولات ارایشی استفاده کن مثلا اول ابرسان بزن و... سعی کن تو روزای عادی هم این روتین پوستی رو انجام بدی ماسک بزنی و صورتت رو بخور بدی و کلا صورتت رو پاکسازی کنی ... منم پوستم پرتغالیه یعنی منافذ باز زیاد دارم برای همین همیشه روتین پوستیمو انجام میدم و البته سعی میکنم زیاد کرمپودر نزنم چون منافذمو بیشتر نشون میده و معمولا ارز یه ضد افتاب رنگی به جای کرمپودر و پنکیک استفاده میکنم
مرسی عزیزم از اینکه وقت گذاشتی اینا رو نوشتی همه این کارا رو انجام میدم یکی میگه برم لیزر کیوسیج انج ...
نه نه اصلا سمت این چیزا نرو. به جای اینکه همچین هزینههای گزافی بدی برو کلینیکهایی که حرفهای پاکسازی صورت انجام میدن من قبلا میرفتم خیلی خوب بود واقعا تا یه مدت نه خبری از جوش سرسیاه بود نه منافذ ولی خب پاکسازی هم دائما باید انجام بشه