leidy_mahsa مدیر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 365 عنوان برای سحری چی درست کردین | مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 65 پست خودم برنج و گوجه پختم🫢 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤ 1403/12/24 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leidy_mahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 365 یاد زن داییم افتادم 😂😂خودش تنهایی سحر بلند میشه و غذا درست میکنه و میخوره البته باید اینقدر زیاد ... منم این چند وقت ک عادت ماهانه بودم شوهرم تنها میخورد🥺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤
leidy_mahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 365 آخه مامان بابام شام خوردن سحری حاضری میخورن من شام نخوردم حالمم خوب نیست نه جسمی نه روحی اصلا حسش نی ... نگیر وگرنه حالت بد میشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤
نسترنمممممم عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 2371 ای خدا عزیزم 🥺 گشنه میشی فردا چکار کنم دیگه بیشتر از این بر نمیام
parasto59 عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 1826 یاد زن داییم افتادم 😂😂خودش تنهایی سحر بلند میشه و غذا درست میکنه و میخوره البته باید اینقدر زیاد ... شاید منم زن داییت
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5683 نگیر وگرنه حالت بد میشه نگیرمم چیزی نمیخورم ولی خوبه فردا جمعه ست صبح میخوابم عصر هم میرم سر کار زودتر میگذره کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
هانیه1372 عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 7985 چکار کنم دیگه بیشتر از این بر نمیام شبها از شام برای خودت بزار واسه سحر بخور ...
leidy_mahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 365 نگیرمم چیزی نمیخورم ولی خوبه فردا جمعه ست صبح میخوابم عصر هم میرم سر کار زودتر میگذره چرا اخه چیز نخوری 🥺 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤
hami25_57 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 12137 منم این چند وقت ک عادت ماهانه بودم شوهرم تنها میخورد🥺 قبول باشه من خودم حتی وقتی نمیتونستم روزه بگیرم با خانواده غذا میخوردم برادرمم با اینکه نمیگیره باهامون میخوره آخ اسی دردم رو تازه کردی عزیز دلم قبول باشه من ده روزه که عقب افتاده 😑شاید مسخره باشه اما برای منم دعا کن زودتر بشم و از درد خلاص بشم کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی
leidy_mahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 365 قبول باشه من خودم حتی وقتی نمیتونستم روزه بگیرم با خانواده غذا میخوردم برادرمم با اینکه نمیگیره باه ... همچنین عزیزم♡وای چرا پس دمنوش زعفرون بخور میشی منم ماه قبل همینجور بودم زعفرونه رو ک خوردم نصف شب دردام شروع شد و شدم. انشالله زود میشی عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤
hami25_57 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 12137 شاید منم زن داییت 😂💔عهه فکر نکنم امروز کلی کار داشت حتما هزارتا پادشاه رو خواب میبینه کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5683 چرا اخه چیز نخوری 🥺 من کلا اشتها ندارم یعنی احساس ضعف دارما ولی نمیتونم غذا بخورم افطار یه لقمه نون پنیر خوردم الان معده درد و حالت تهوع دارم کلا ترجیحم اینه غذا نخورم کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما
hami25_57 عضویت: 1401/09/27 تعداد پست: 12137 همچنین عزیزم♡وای چرا پس دمنوش زعفرون بخور میشی منم ماه قبل همینجور بودم زعفرونه رو ک خوردم نصف شب در ... منم فکر میکنم سرد شده رحمم وقتی دست میزنم به شکمم سرده کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی
leidy_mahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 365 من کلا اشتها ندارم یعنی احساس ضعف دارما ولی نمیتونم غذا بخورم افطار یه لقمه نون پنیر خوردم الان معده ... منم تازگیا گشننم ک میشه یهو ک دارم ی غذارو با میل میخورم وسطش حالت تهوع بدی میگیرم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤
leidy_mahsa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 365 منم فکر میکنم سرد شده رحمم وقتی دست میزنم به شکمم سرده باید چیکار کنی یعنی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤
angry_birdss عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 5683 منم تازگیا گشننم ک میشه یهو ک دارم ی غذارو با میل میخورم وسطش حالت تهوع بدی میگیرم خیلی سخته کلا ریپلای نمیخونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما