2777
2789
عنوان

از دست بچه ام میخوام دق کنم 😭

1270 بازدید | 65 پست

روانیم کرده رسما بشدت بی نظم از دوسالگی دارم نظم یاد این بچه میدم هر روشی بگید امتحان کردم مشاوره تشویق تنبیه حتی اسونترین روش رو برای جمع کردن وسیله هاش فراهم کردم اما دریغ از یکم نظم واقعا درکش نمیکنم نه خودم بی نظم هستم نه شوهرم نمیدونم بچمون از کی یاد گرفته این همه بی نظمی رو ....

امشبم از دستش دارم روانی میشم یه وسیله ۳ میلیونی رو گم کرده دق کردم با کاراش واقعا نگران آینده ش هستم تو زندگی متاهلی میمونه اینجوری امشب از کوره در رفتم کلی دعواش کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم وسیله هاشو جمع نمیکردم بهش میگفتم خودت جمع کن یا بریزشون تو سبد و بهش مثلا میگفتم سفره رو ببر بذار تو کشو عادت کرده دیگه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

من و همسرم فوق العاده تمیز و حساسیم به مرتب بودنه خونه

دخترم گند زده به همه دیوارا 

آب میاره از این بطری به اون بطری میریزه همیشه فرشا خیسه

ظرف و ظوفو برمیداره توشون خمیربازی میکنه و هرچی که فکرشو بکنی ولی خب باید تحمل کرد تا بزرگ شن

آینده ش میشه شوهر من، هرچی میخوام دستش بشم فاتحه ش رو میخونم، البته من همسرم بسیاااار بی دقته، مثلا هزاربار بهش گفتم وقتی میخوایی ی چیزی بذاری توو کمد (برای مثال) وقتی گیر میکنه و جا نمیشه فشار نده ببین کجاش گیر داره، باز هر وقت ی چیزی توو کمد، کیف کابینت جا نمیشه انقدر فشارش میده تا بشکنه 

انقدر وسیله برای خونه میخوام اما از دستش جرات نمیکنم بخرم، چون مطمئنم امروز بخرم، فردا خراب میکنم بعد هم میگه چیزی نشده که