2777
2789
عنوان

از دست بچه ام میخوام دق کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 65 پست

بجه های نسل جدید کلا همینن ،چون همه جیز و راحت به دست میارن گرون و ارزون براشون‌مفهومی نداره اتفاقی افتاد به نظرشون دوباره میخرن چیزی نیست ،من به خدا کارم شده التماس و قول گرفتن آزشون این چند روز دیگه گند نزنن بع اتاقاشون بزارن تمیز بمونه 

از اینجا نمیشه تشخیص داد ک شما خیلی حساس هستید روی نظم

یا ن واقعاااااا بچتون خیلیییییی بی نظمه

اگر اینطوره

با یه روانشناس کودک صحبت کنید

علت پیدا میشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بچم نزدیک سه سال الان داره کم کم یاد میگیره بش میگم اسباب بازی هات رو جمع کن جمعشون میکنه همه ی بچه ها اینجورین

دو سال هنوزه بیخیال بزن پ چیکار کنی میخوای بمیری

براش کارتون بزار اسباب بازی بش بده بازی کنه پیش باباش بزاره بره

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن " 

مدرسه میره کیفش پهنه کلاس کلی وسیله گم میکنه بهش مجدد نمیخرم اما اهمیتی نمیده

جاریم تعریف میکرد اینجوری بوده بعد یه روز مادرش تمام اسباب بازی و لباس و کتابهاش رو جمع می‌کنه و می بره می‌ریزه دور ،از اون روز جاریم منظم شده ،باید با بچه قاطع رفتار کنی

من اینقدر گفتمش دیگه خسته شدم

انجام نده براش وقتی بدونه خودت جمع میکنی اهمیت نمیده ب حرفت بذار بهم ریخته بمونه انجام نداد تنبیهش کن از چیزی ک دوست داره

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

دختر منم ۱۱ گاهی وقتا با شلختگیش به مرز جنون میرسم ولی کم کم دارم یادش میدم با تکرار تکرار تکرار ..الان ی وقتایی پا میشه کل خونه رو برق میندازه ..سخت نگیر دنیا همینطور جای قشنگی نیست شما بدترش نکن براش ..تهش هیچی نیست اونم بزرگ میشه عاقلتر میشه