2777
2789
عنوان

حتما باید برا حنابندون شام بدیم

452 بازدید | 40 پست

خانما اگه با صرف شیرینی و شربت باشه خوب نیست؟

بعد باید کیارو دعوت کنیم؟

ما درجه یکمون هم حدود صدتا میشن هزینه ش زیاد میشه شام بدیم

اگه همه درجه یکارو هم دعوت نکنیم بعد حرف و حدیث توش هست 

به نظرتون چیکار باید کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها شام رو بخاطر خانواده ی همسرم بیشتر میگم چون از راه دور میان چندتا مهمون راه دور هم داریم بعد ...

معمولا از هشت شب تا آخر شب، مثلا یک الی دو، فقط برا اقوامی که از دور میان شام بدین، شامشون رو زودتر بدین تا به مراسم برسین 

ما سال ۹۰ حنابندون داداشم بعد شام زنونه صدا کردیم شیرینی و شربت اینا دادیم رفتیم خونه عروس حنا بردیم ...

عزیزم تایم بعد شام رفتین؟ 

ما چون خانواده ی همسرم دورن گفتیم ما حنابندون میگیریم یعنی. پذیرایی و اینا با ماما 

اونا هم حنا و ... میارن

به نظرتون اصلا نگیرم؟

راستش چون جشن خودمونی اصلا نداشتم نه نامزدی و نه عقد دوست داشتم یه جشن خودمونی داشته باشیم

ولی میترسم بعدش پشیمون شدم و مثلا فامیل ایراد بگیرن بگن نمی‌دونم آرایشم خوب نبود یا پذیرایی و...

عزیزم تایم بعد شام رفتین؟ ما چون خانواده ی همسرم دورن گفتیم ما حنابندون میگیریم یعنی. پذیرایی و اینا ...

ساعت ۹ رفتیم قبل شام برگشتیم اونا شامشون رو‌خوردن 

اشتباه نکن حنابندون خرج اضافیه بنظرم حنا رو همون شب عروسی تو تالار برات بیارن خیلی خوب میشه یکم زندگی رو آسون بگیر الان یه حنا بخایی بگیری هزینه آرایشگاه لباس دیجی شام و.... قشنگ ۱۰۰ تومن میشه تالارم بخایی بگیری بدتر