2777
2789
عنوان

عاشق همیم

183 بازدید | 38 پست

سطح مالیشون پایینه کار میکنه اما فک نمیکنم بشه توچندسال یه خونه خریباید چیکارکرد ک تو ۳  ۴سال بشه صاحب خونه بشه و بعد ازدواج کنیم؟تنهاشرط ازدواجم فقط خونس هیچ چیز دیگه ای نمیخوام اونم بخاطراینکه بعد ازدواج اواره نشیم

خرید خونه سخته 

شما هم در کنارش باید تلاش کنی 

باید فقط پس‌انداز کنید و بعد خونه بخرید 

یا معیارتون رو تغییر بدید یا دو نفری تلاش کنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خرید خونه سخته شما هم در کنارش باید تلاش کنی باید فقط پس‌انداز کنید و بعد خونه بخرید یا معیارتون رو ...

من هنوز دانشجوام یه سال ونیم دانشگاهم مونده در کنارش اصن تایمی برای کارکردن ندارم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری فکر کردی تو سه چهار سال می شه خونه خرید...یه خونه الان دو میلیاردم که باشه..بعد درامدت ۲۰ میلیون باشه.‌..۱۰ سال طول می کشه تازه اگه هیچی خرج نکنی.‌بعد تا چند سال دیگه خونه هم گرون می شه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
من هنوز دانشجوام یه سال ونیم دانشگاهم مونده در کنارش اصن تایمی برای کارکردن ندارم🥲

پس اونم درکش که جوون هست و سخته براش 

خونه واقعا توقع زیادی هست عزیزم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

پس چیکارکنم میشه راهنماییم کنید تک پسره من نمیخوام برم توخونه پدرش

خونه رهن کنید 

مثل خیلی جوون های دیگه 

نه پدرش نمیتونه کمک کنه متاسفاناواحدمسکن مهرچطوریه اجارش زیاده کمه چطوره

بستگی داره کدوم شهر باشید..تهران اجاره اش مثلا برجی ۶ میلیون هست...

اما برای خرید هم یک میلیون کافیه..

اگه تو سایت دیوار بگردید شاید اپارتمانای ارزون تر هم با متراژ خیلی کم پیدا کنید

نه پدرش نمیتونه کمک کنه متاسفاناواحدمسکن مهرچطوریه اجارش زیاده کمه چطوره

مثلا فولادشهر مسکن مهرش ۱ میلیون تومان هست خریدش ولی تهران ۳ میلیون...کلا اجاره ها رو تو دیوارم بزن ببین.