2777
2789

کسی تاحالا منو مسخره نکرده 

اما یکی از اقواممون این جوریه واقعا حالمو بهم میزنه مثلا میگه دماغ فلانی رو قد این مرده رو کلا ازش متنفرم 

واقعا دیدین از این ادما اطرافتون؟یجای کار رو شخصیتشون همیشه بقیه رو مسخره میکنن واقعا این رفتار بنظرم بده چه بچه ی ۶ ساله باشه  چه ۱۸ ساله چه۳۰ ساله

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجور افراد خودشون بیشتر شبیه میمون میدن آنقدر زشتن بعد میاد ایراد مردم میگیرن 😶

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

اره زیاد دیدم حالاجالبیش اینه خودشون هم بی عیب ونقص نیستن

خیلی بنظرم زشته بخوای به چهره یکی بخندی 😰😰

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

خداروشکر الان اگاه شدین♥️♥️♥️♥️♥️

خیلی بنظرم زشته بخوای به چهره یکی بخندی 😰😰

اره منم دوست ندارم توهین به چهره یکی توهین به خداست چون اون شخص روخدا افریده واگه توجه کنی مثلا اونیکه خیلی معمولیه چهرش چشمای خاصی داره یادندوناش قشنگه یا لبهاش وبینیش اونیکه مسخره میکنه کمبود داره توزندگیش

اره منم دوست ندارم توهین به چهره یکی توهین به خداست چون اون شخص روخدا افریده واگه توجه کنی مثلا اونی ...

به‌به به شما بانوی فهمیده