2777
2789
عنوان

واقعا ب این ادم حسودی کردم

166 بازدید | 10 پست

حسودی هم نه ولی به قدرتی که داشت ی حسی داشتم 

امروز رفتم مژه بزارم 

مژه کارم ۱۷ سالش بود عروسی کرده بود درسم میخوند رشته تجربی اونم 

کارشم عالی استوریاشو میبینم حسابی هنرجو و مشتری داره واقعا باتوجه ب دخترای هم سن و سالش اللخصوص خودم که ۲۳ سالمه واقعا ادم زبر و زرنگ و فهمیده ای بود  حرفایی که میزد باورم نمیشد ۱۷ سالشه 

خیلی اینجور شخصیتا رو دوست دارم محکم و قوی، خودم برعکسم متاسفانه 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم دقیقا از مستقل بودنش خوشم اومد

یاد مجردیم افتادم وضعمون خوب نبود خودمم بشدت بی اعتماد بنفس و بی دست و پا بودم ،رشتمم تجربی بود هرکاری کردم نتونستم پیرا قبول شم ،واسم خیلی فاجعه بود عملا نوجوونیم سوخت و پودر شد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

واقعا یکسریا چطور همه چی رو با هم انجام میدن

خوبم به اهداف و ارزوهاشون میرسند 

والا ما یه شوهر کردیم ریدیم😂 حالا موندیم چطور درست کنیم 

بعضیا از سن کم بزرگن اصلا کاش منم از سن کم اینطوری بودم الان البته اینطوری شدم 

البته اینم بگم خانواده ام بی تاثیر نیست

یاد مجردیم افتادم وضعمون خوب نبود خودمم بشدت بی اعتماد بنفس و بی دست و پا بودم ،رشتمم تجربی بود هرکا ...

چند بعد بودن خوبه واقعا این حتی درسشم ادامه میداد با اینکه عروسی کرده  ، درامد و پس اندازم داره دیگ حتما 

واقعا یکسریا چطور همه چی رو با هم انجام میدنخوبم به اهداف و ارزوهاشون میرسند والا ما یه شوهر کردیم ر ...

ژنیتک تربیت خانوادگی محیطی که توش بزرگ شدن و طرز فکرشون خیلی مهمه

مثلا می بینی یک سری ژنتیکی اضطراب و افسردگی دارن یا زیر دست پدر و مادری ترسو بزرگ شدن که اهل ریسک نبودن یا دائم سرکوفت شدن و....

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

ژنیتک تربیت خانوادگی محیطی که توش بزرگ شدن و طرز فکرشون خیلی مهمهمثلا می بینی یک سری ژنتیکی اضطراب و ...

اره دقیقا موافقم اصلا من پدر و مادرم درسته خوبن اما هیچ وقت اجازه تصمیم گیری و اختیار نداشتم حتی تو سن بالا با لباس پوشیدنمم کار داشتم 

از وقتی ازدواج کردم دارم خودم و پیدا میکنم و علایق و نیازهام و 

چون برعکس شوهرم خیلی پشتمه و دوس داره موفق بشم

درسش و ادامه میداد خوب چه طور ادامه میده.. شاید روزی یه ساعتم برای درس وقت نمیداره داره لب مرز پاس میکنه .. خوب از سن کمم تو ارایشگاها کار کرده تا این سن موفق شده..  خیلی از ارایشگرا برای درس وقت‌نمیذارن  اینکه درسارو با نمرات پایین ماس کنی نمیشه بکی ادم موفقیه ۷

چند بعد بودن خوبه واقعا این حتی درسشم ادامه میداد با اینکه عروسی کرده ، درامد و پس اندازم داره دیگ ...

اره حتما ، ان شاءالله موفق باشه همیشه