الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید تو رفتارت یه جوری هستی که فک میکنن مهر طلبی .. مردم دیوونه شدن هرچه خودت و ببشتر بگیری بیشتر بهت توجه میکنن
یه دختری تو باشگاه هست از من خوشش میاد ولی همش سعی میکنه خودش و بگیرا یکم که مثلا من جذب بشم بهش.. یه دفعه یادش میره مهربون میشه همش کمک میکنه سوال میکنه ازم باز یکم خودش و میگیره ساید اینجوری فک میکنه جذاب تره
ادمای سمی دورت جمع نکن آسیب وصدمات داره شناختت کار کن که قدرت تعقل تفکری بشه تشخیص هات بدون آسیب همراه داشته باشه
کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
چقد شبیه من واقعا درک نمیکنم یکی راهکاری چیزی داره بگد والا موندم به تو دانشگاه طرف اصلا یه ریااال بعد پیش همه عزیز ترهه بعد تویی که 100 درصد واسه طرف میذاریم اصلا هیچچ
همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…