حدود دو ساله باهمیم یسری مشکلات داشتیم دوری و اینا توی این دو سال خیلی قهر و اشتی داشتیم حتی قهر طولانی
هفته پیش من یه مشکلی واسم پیش اومد مجبور شدم برم یه شهر دیگه اونم تنهایی برای مریضیم ک برم دکتر و اینا
توی این پنج روزی که من اونجا بودم و از این دکتر به اون دکتر و از این سونوگرافی به اون سونوگرافی و استرس داشتم و تنها بودم این اقا فقط و فقط با من دعوا میکرد
میدونست من توی شرایط روحی مناسبی نیستم تا یچیزی میگفتم سریع فحش میداد و بد و بی راه میگفت
ملا اهلاقش همینه یخورده عصبی که میشه پنج دیقه ده دیقه هرچی از دهنش در میاد به خودمو خانوادم میگه بعدش اروم میشه معذرت خواهی میکنه و میگه اشتباه کردم
منم ذاتا ادم ارومی هستم هیچوقت داد نمیزنم دعوا نمیکنم
هفته پیش باهاش ی بار یه دو ساعتی صحبت کردم قول داد خودشو تغییر بده گذشت و گذشت تا اینکه من برگشتم خونه و دعوامون خیلی شدید شد و اولش هم تقصیر اون بود یهو فحش داد منم دیگه پوکیده بودم برگشتم بهش گفتم چی با خودت فکر کردی ک اینطوری با من حرف میزنی نه پول داری نه قیافه داری جدیدا حتی اخلاقم نداری اونم گفت داشته باشمم به توعه ظاهر بین نشون نمیدم منم گفتم پس نمیخوامت برو و رفت و الان بعد یک هفته تلگرام بهم پیام داده و اسممو کفته
بنظرتن جوابشو بدم؟همچین ادمی اصلا مطمئن هست؟؟؟