2777
2789
عنوان

جواب دوست پسرمو بدم یا نه

354 بازدید | 39 پست

حدود دو ساله باهمیم یسری مشکلات داشتیم دوری و اینا توی این دو سال خیلی قهر و اشتی داشتیم حتی قهر طولانی

هفته پیش من یه مشکلی واسم پیش اومد مجبور شدم برم یه شهر دیگه اونم تنهایی برای مریضیم ک برم دکتر و اینا

توی این پنج روزی که من اونجا بودم و از این دکتر به اون دکتر و از این سونوگرافی به اون سونوگرافی و استرس داشتم و تنها بودم این اقا فقط و فقط با من دعوا میکرد

میدونست من توی شرایط روحی مناسبی نیستم تا یچیزی میگفتم سریع فحش میداد و بد و بی راه میگفت

ملا اهلاقش همینه یخورده عصبی که میشه پنج دیقه ده دیقه هرچی از دهنش در میاد به خودمو خانوادم میگه بعدش اروم میشه معذرت خواهی میکنه و میگه اشتباه کردم

منم ذاتا ادم ارومی هستم هیچوقت داد نمیزنم دعوا نمیکنم

هفته پیش باهاش ی بار یه دو ساعتی صحبت کردم قول داد خودشو تغییر بده گذشت و گذشت تا اینکه من برگشتم خونه و دعوامون خیلی شدید شد و اولش هم تقصیر اون بود یهو فحش داد منم دیگه پوکیده بودم برگشتم بهش گفتم چی با خودت فکر کردی ک اینطوری با من حرف میزنی نه پول داری نه قیافه داری جدیدا حتی اخلاقم نداری اونم گفت داشته باشمم به توعه ظاهر بین نشون نمیدم منم گفتم پس نمیخوامت برو و رفت و الان بعد یک هفته تلگرام بهم پیام داده  و اسممو کفته

بنظرت‌ن جوابشو بدم؟همچین ادمی اصلا مطمئن هست؟؟؟

مال من که هروقت میدید مریضم گوشیشوخاموش میکرد

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزم با همید؟🥲🥲🥲خیلی سخته

عین شما بودیم همش قهرو اشتی دقیقا حرف تو رو بهش گفتم قهر کرد😂دوماهی هست

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

جواب نده 

تو رابطه ای ک برا خودت ارزش قایل نیست نمون

اینکه ب خونوادتم بد و بیراه میگه تازه

چجوری تا الان پاره اش نکردی فحش ب خونوادت میده؟؟طرف مگ کیه ؟چیه؟چرا میذارید ب خونوادتون توهین کنن؟

چی میشه ک ینفر به کسی که دوسش داشته باشه فحش بده ناراحتش کنه دلشو بشکونه بعد بگه معذرت میخوام؟انتظار ...

نمیدونم واقعا…خیلی جاهام از خودکذشتگی کرد ولی من حس میکنم کلا ادم هم نیستیم 

میترسم از اینکه دیگه کسیو دوست نداشته باشم..این ادم هیچی نداره ولی ذهنم بدجور درگیرشه

جواب نده تو رابطه ای ک برا خودت ارزش قایل نیست نموناینکه ب خونوادتم بد و بیراه میگه تازهچجوری تا الا ...

خیلی باهاش صحبت کردم خیلی زیاد میگه من چشمامو روی همچی میبندم و شروع میکنم فحش دادن بعدش اروم میشم میفهمم چه غلطی کردم

منم همش باورش میکنم نمیدونم