2777
2789

دخترم۵سالشه.موهاش بلنده.

من همیشه میبافم‌موهاشو،چون دم اسبی یا باز‌میزاره گره‌میخورن و عرقم‌میکنه.

حالا سوالم‌اینه اینکه‌موهاشو هرروز میبافم آسیبی که به موهاش نمیرسه؟

و اینکه‌یکم‌جلو سرش کم.پشت شده بنظرم، چه روغنی‌بزنم پرپشت شه جلو موهاش؟

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بافت عالیه فقط با کش چهل گیس نبند

موهای دختر من همیشه بازه

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بافت عالیه فقط با کش چهل گیس نبندموهای دختر من همیشه بازه

نه کش معمولی میبندم.

دختر من‌فقط موقع رقص باز میزاره😁

چرا ممکنه فر شهزنداییم برا دخترش همینجوری کرد دیگه کلا موهاش فر شد

نه‌گلم، موهاش صافن، و‌تو این‌یکسال‌که‌میبافم‌فر‌نشدن

دختر منم ۵سالشه اکثرا میبافم ببخشید شما دخترتون چند کیلوئه

خیلی وزنش کمه، ۲۰کیلو

میخوام‌بعد عید ببرمش دکتر تغذیه