2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد گفت زنگ بزن بابات بیاد دنبالت دارن میان دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 70 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نرو عزیزم یا اگه میری غصه نخور برو چند روزی هواخوری نشین حرص بخور سعی کن حال و هواتو عوض کنی یکمم سی ...

اینقد خسته شدم ک واقعا توان ندارم

تا دلتون بخاد سیاست بخرج دادم. و فایده نداشته

بخاطر همین میگم نمیدونم چیکار کنمحتی نمیدونم چیزی بردارم یا نه نمیدونم چیکار کنم

متنه پایینو که نوشتم برات کامل بخون 

دعوا تو همه ی زندگیت هست

با یه بچه بغلت و یه بچه تو شکمت خودتو آواره نکن خونه پدر خونه ی خود آدم نمیشه بمون سر زندگیت و بچه هات شده با قهر دعوا یا هر چی تو خونه حلش کن 

البته خیلی مواظب دختر باش روحیش آسیب نبینه تو این شرایط 

ولی تو رو خدا به حرفام گوش کن اگه شوهرت در کل درست شدنی هست این فرصت و بده به زندگیتون 

منم الان سه ساله با خونوادم قهرم  و پیش مادرشوهر اینا هستیم نمیگم خوبه گاهی وقتا بد میگذره ولی خوشحالم از اینکه ول نکردم برم 

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

اسی از پدرت بدم اومد ..مرد حسابی با وجود داماد خیانت میکنی

میدونم خودمم بخاطر اخلاق شوهرم آشتی کردم

هرچی باشه پناهم پدرمه الان مثلا تو این شرایط کجا میتونم برم

چرا قهرین

مامانم با شوهرم آبشون تو یه جوب نمی‌رفت از همون روز اول نامزدی سر خیلی از مسائل دعوا داشتن 

مسئله ی اصلی جوا شدن از خونه پدرشوهرم اینا بود که سر اون دادگاهی شدیم

ولی هر بار میرفت خونه مادرم اینا پشیمون میشدم 

آخرشم مامانم گفت اگه برگردی پیش خوانواده ی شوهرت دیگه اسمتو نمیارم 

من الان سه ساله همش گریه میکنم دلم برا بابام و داداشم تنگ میشه ولی نه اون حاظره آشتی کنه نه من میتونم زندگیمو ول کنم💔 

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

متنه پایینو که نوشتم برات کامل بخون دعوا تو همه ی زندگیت هستبا یه بچه بغلت و یه بچه تو شکمت خودتو آو ...

میدونم اینه نه ساله زندگی دارم میکنم با همین تفکراته

خیلی خاله زنکه و مزخرفه

داداشم عقده از اولش سنگ مینداخت و منم منم میکرد دم عقد میگفت از من فلان خواستین بیسار خواستیم براش باید بکنین

در صورتی ک خودش کارمند بود و داداشم کارگر

هرچی داشت خودش میکرد و داداشم همچی بابام در حد توانش براش میکنه

عقد داداشم نیومد گفت برای همه چیزشون باید با من مشورت میکردن و این حرفا ب مامانمم گفت بخاطر ابنکه بابام هست من نمیام حضور اون مهمتره و فلان

مامانم باهاش سرسنگین شد ک نیومده چون بهونه ش الکی بود 

حالا اون بابا مامانم قهر کرده ک چرا سرسنگینه یعنی دسته پیشو گرفته پس نیوفته

درمل آدم مزخرفیه

نمیکنن کارش جوریه همکاراش خودشونو باهاش در نمیندازندوست رفیقی میکننبعدم میزنه زیرش میگه من نگفتمنمیت ...

برام سواله چرا شب باید بمونید خونه مامانش؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐