2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد گفت زنگ بزن بابات بیاد دنبالت دارن میان دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 70 پست
من فقط میتونم بگم نرو . اون یچیزی گفت زارت باید بلندشی بری حامله ای میدونی چقد باید سونو دکتر بری پو ...

واقعا اینا چیزی نیست ک بهش فکر کنم بابام با هر شرایطی تک دخترم تو پر قو بزرگم کرد ولی صبور بارم آورد 

نه سال زجر کشیدم و دم نزدم

حقم نیست الان از خودم دفاع کنم؟

همیشه سر کوچیک ترین حقوقم باید التماسش کنم

مقلا حقم نبود برای نامزدی داداشم با دل جون مایه بزارم یا برای عقد برادرم بهش کادو بدم یا الان بشینم برای عروسیشون برنامه بریزم

نه کادو دادم ن همراهیم کرد از الان هول ولای نیومدن ب عروسی رو تو دلم میندازه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابات چی میگه

بابام در زندگیش همیشه تو حاشیه بوده ن دخالت میکنه ن چیزی میگه همیشه ب عهده خودمون میزاره تصمیماتمونو

طوری ک بابام این کارو کرد هیچکس باور نمیکرد

فدا سرت یبار دیگ گفت بگو زمین گرده دیدی بالای خودت یا دومادت دور از جون این اتفاق براش افتاد تا آخر ...

سر همین موضوعات ک نمیزاشت برم خونه بابام چهار سال پیش قهر کردم رفتم 

نیومد دنبالم باباش اومد بهش موضوعو گفتم رفت

ب باباش رفته باباشم خوشو کامل میدونه یعنی هرچی بگی باید همون بشه

باهاش نرفتم فردا ش باباش با مامانش اومدن یعنی اومده بودن اتمام حجت کنن نیومده بودن دنبالم

وقتی نرفتم باهاشون باباش تو حیاط دستش برد بالا همیطور ک‌میرفت گفت بچه هم خدا بزرگ میکنه

خدا شاهده شیر ب بچه میدادم نیمه با گریه نفرینشون کردم و واگذارشون کردم بخدا 

شیش ماه بعدش خواهرشوهرم شیش ماهه حامله بود شوهرش کرونا گرفت مرد

خواهرشوهرم زن دوم شده بود هنو بعد از یکسالو نیم ازدواجشونو ثبت نکرده بودن یعنی جلسه آخرشون بود ک ثبت بشه ک‌مرد

بچه ش  ک دنیا اومد دوسال شناسنامه نداشت در گیر شکایت بودن بچه های زن اوله شکایت کرده بودن ک از کجا معلوم صیغه نبوده

خیلی زجر کشید 

خیلی براش غصه میخوردم ولی واقعا نفرینم ب چشمشون رفت بچه دخترشونو خدا داره بزرگ‌میکنه

پس با وکیل مشورت کن از خونتم نرو

مامانم الان زنگ زد گفت مادرشوهرم بهش زنگ زده گفته نرسن دنبالش پسر من غلط. کرده خودم میرم تو دهنش میزنم گفتم مامانم اینا هم بیان بعد حرف بزنن

سر همین موضوعات ک نمیزاشت برم خونه بابام چهار سال پیش قهر کردم رفتم نیومد دنبالم باباش اومد بهش موضو ...

دیگ اونا خدا زداشون درس عبرت نمیشه براشون نمی‌دونم چرا هروقت دهنشو باز کرد خواهرشو بزن ب روش حالا هم قهر نکن برو اومد دعوا داشت بگو تو برو توسل کن ب شهید ابراهیم هادی انشالله زندگیت شیرین میشه

کاربری دست دو نفر👧
دیگ اونا خدا زداشون درس عبرت نمیشه براشون نمی‌دونم چرا هروقت دهنشو باز کرد خواهرشو بزن ب روش حالا هم ...

خدابزرگه

منتظرم بزرگترا بیان

هیچوقت ب روشون نیاوردم ک این اتفاق برای خواهرش افتاد هیچوقت نگفتم نفرین کردم

همین خواهرشو خیلی دوست دارم خیلی خانما

خودش زجر زندگی کشیده واقعا دلم نمیاد بخاد نمک رو زخمش باشم

خدابزرگهمنتظرم بزرگترا بیانهیچوقت ب روشون نیاوردم ک این اتفاق برای خواهرش افتاد هیچوقت نگفتم نفرین ک ...

ب همسرت بگو فک نکنه نمبفهمی وقتی ابرو ابرو کرد ایندفعه بگو  پا بزرگتر هم وسط نکش روشن بهم بازه بدتر هم میشه

کاربری دست دو نفر👧
مامانم الان زنگ زد گفت مادرشوهرم بهش زنگ زده گفته نرسن دنبالش پسر من غلط. کرده خودم میرم تو دهنش میز ...

آفرین دم عیدی خونه بابات نرو خواستی بری بعد عید برو 

مهمون رفت و آمد میکنه همه میفهمن قهری بیشتر ابرو ریزی میشه