2777
2789
عنوان

بنظرتون کی می‌تونه باشه

179 بازدید | 27 پست

اقا من27سالمه مجردم و تنها زندگی میکنم و خونم حیاط و پارکینگ داره ینی اپارتمانی نیست الان نزدیک دو هفته س ی 207سفید رنگ با پلاک شهری ک توش زندگی میکنم میاد جلو در پارکینگ من پارک میکنه خونه منو میپاد با گوشی صحبت میکنه بعد دو ساعت میره ب پلیس زنگ زدم ادرس خونمو دادم با شماره پلاک یارو رو ولی فامیلی خودمو نگفتم الکی گفتم یکی از ساکنین این محلم حالا پلیس بعد یک ساعت تشریف اورده جلو207وایساده پیاده نمیشه بگه مرد حسابی چی میخای هروز اینجا وامیسی عوضش زنگ زده بمن ک حتماااا باید بیای پایین با راننده رودر روت کنبم‏😂😂😂😂😂منم نرفتم پلیسم رف حالا هم خندم میگیره هم مث هاپو میترسم دوباره بیاد چیکاااار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترسیدم انکار کنه ک اصلا خونه منو میپاد یا بعدها مزاحمم سه یا مثلاً بدزدتم می‌دونم فیلم پلیسی زیاد می ...

دوربین مپربین جلوی خونتون یا همسایه ها نیست.

میتونستی اثبات کنی که مزاحمه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چرا اتفاقا رو به رو خونه ی داییم ایناس اونا دوربین دارن بنی دوباره زنگ بزنم میان پیگیری کنن؟

حالا فعلا که ترسیده ممکنه دیگه نیاد اما اگه باز اومد آره. پیگیری کن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چرا اتفاقا رو به رو خونه ی داییم ایناس اونا دوربین دارن بنی دوباره زنگ بزنم میان پیگیری کنن؟

اسی گفتن حست قویه. درست میگی.

میشه بگی بچه دومم کی باردارمیشم؟ شوهرم کی راضی میشه؟ جنسیتش چیه؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

سلام میشه بگی پ بهم فکر میکنه یا نه ؟حسش بهم چیه؟

سلام عزیزم روزتون بخیر والا از قراره معلوم بهت فک میکنه اما خیلیم درگیر کار و زندگی خودشه رابطه شما با کراش زدن شروع شده اما الان بینتون دوری افتاده یا احساسی یا مسیری اگر درس میخونی یا کار می‌کنی فعلا تمرکزت رو خودت بشه ب قول معروف زیادم بهش بها نده یا اویزونش نباش هی زنگ و پیام بوس بوس

ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم

ازدواج مجدد داری ولی دیر انگار از اقوام همسر سابقت ی دعاهایی برات گرفته شده در رابطه با زندگی سابقت ک مثلاً باهم خوب بشین ولی بدتر شدن و همون دعا رو زندگی الانتم تاثیر گذاشته  چله بگیر از اول محرم تا دهم صفر ترجیحا زیارت عاشورا و نذر سیب کن

اسی گفتن حست قویه. درست میگی.میشه بگی بچه دومم کی باردارمیشم؟ شوهرم کی راضی میشه؟ جنسیتش چیه؟

عزیزم انشالله ک حسم برای شما درست باشه فعلا تمرکزت رو فرزند اولت باشه شوهرت ب این زودیا راضی نمیشه حق بده بهش ی سری گرفتاری ها داره مهر تو از فرزند اولت دریغ نکن زیادم ب شوهرت اصرار نکن برای بچه ک باعث سردی در زندگیت میشه