2777
2789

در حالت عادی میانگرا رو به درونگرام

ولی اگه بخوام میتونم خوب صحبت کنم 

تو مصاحبه کلا خودم بحث گروهیو گرفته بودم دستم 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

خواهرم ترم ۷دانشگاه فرهنگیانه 

فن بیان در حدی که لکنت زبان نداشته باشی کافیه

اصل کاری رتبه کنکورته خیلی ازهمکلاسی های خواهرم حتی فارسی حرف زدن بلد نیستن باورت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر اساتید ارائه میزارن که حتی کسی که نمیتونه حرف بزنه بهتر میشه..تو فرهنگیان بخای نخای باید همیشه درحال ارائه باشی.

بیشتر بچه های ما استرسی آن بخاطر همین لکنت میگیرن..اما کم کم بهتر میشی

🎀🌸🍓🌱

خواهرم ترم ۷دانشگاه فرهنگیانه فن بیان در حدی که لکنت زبان نداشته باشی کافیهاصل کاری رتبه کنکورته خیل ...

نه نه اتفاقا اصل کاری مصاحبس 

من رتبم خیلی خوب بود من قبول نشدم ولی رتبه های هم کلاسیم که خیلی از من پایین بود اونا قبول شدن

اونا مصاحبشون خوب بود

نه نه اتفاقا اصل کاری مصاحبس من رتبم خیلی خوب بود من قبول نشدم ولی رتبه های هم کلاسیم که خیلی از من ...

من سال پیش با ۱۲هزار قبول نشدم دوستم با ۴۵هزار قبول شد🙁

🌤لا تَيأَس و أَنتَ تَعلَم أنَّ الله دوماً يخلق نوراً جديداً بعد كلِّ ظَلام ،،🦋  🪐 نااُميد نشو ! وقتى ميدونى خدا هميشه بعد از تاريكى نور جديدی ميسازه ،✨   ៹  · · · • • • • • ✧ • • • • • · · ·️

نه نه اتفاقا اصل کاری مصاحبس من رتبم خیلی خوب بود من قبول نشدم ولی رتبه های هم کلاسیم که خیلی از من ...

خواهرمن رشته تجربی رتبه ۴هزار قبول شد مصاحبه رو اکثریت خراب میکنن چون ممکنه سوالهایی روبپرسن اصلا جوابشو ندونی مشکل اخلاقی نداشته باشی تاتو یا جای بخیه روبدنت نباشه 

رتبه ت خوب باشه قبولی