2777
2789
عنوان

خیراتی برا سالگرد پدرم چی بدم

351 بازدید | 20 پست

امسال ۲۰ ساله که پدرم فوت شده شب عید فوت شدن ۲۹ اسفند.. حالا هرسال دستم باز بود براش خیراتی غذا اینا میدادم امسال یکم دستم تنگه چیکار کنم بنظرتون ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بسته خرما

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

مادرم برای خیرات پدر خدابیامرزشون پول دادن به نونوایی تا رایگان 2روز به نیازمندا نون بدن یا هرکی که ...

محل ما همه گداگشنه ن پول دارنا ولی مفت خورن اگه بدم نونوایی غارت میکنن نونواییو .. 😂

کمه 🥲

نه کم نیس

خب چند بسته بخر 

تو بسته دوتا بذار پخش کن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

پول بزن به خیریه

یه نیازمندی رو میشناسم نزدیکیامونه .. به اون بدم میرسه ؟ مبلغ بالاییم نیستااا

ببین صد هزار تومن بده 

به خدا مهم نیته 

درگیر مقدار نباش

اصلا صلوات بفرس اونم خیراته

یه نیازمندی رو میشناسم نزدیکیامونه .. به اون بدم میرسه ؟ مبلغ بالاییم نیستااا

اتفاقا این خوبه دم عیده رمضان هم هست

پس همون میدم به اون خانمه ..

خدا خیرت بده عزیزم

به پولت برکت به خودت سلامتی💚💚💚

منم برای شما ۱۰۰ صلوات میگم

خدا رحمتش کنه🖤🖤🖤🖤🖤

خدا خیرت بده عزیزم به پولت برکت به خودت سلامتی💚💚💚 منم برای شما ۱۰۰ صلوات میگمخدا رحمتش کنه🖤🖤🖤� ...

خییییلی ممنووووونم 😍😍😍😍 خدا بهتون سلامتی بده مرسی 😍🤩