2777
2789
عنوان

خلط خونی در مدفوع

71 بازدید | 2 پست

این تاپیکو صرفاً جهت آگاهی یک عده از دوستان گذاشتم . من مدتی بود که جسارتاً در مدفوع خلط خونی می‌دیدم.

با توجه به اینکه همیشه به سبک صحیحی از زندگی اهمیت میدادم و بصورت روتین هر روز *پیاده‌روی حدود 10کیلومتر و یا مصرف میوه  و سبزیجات  زیاد و حذف قند مصنوعی و حذف روغن* فکر نمی‌کردم که هیچ وقت دچار این مشکل بشم. 

با مراجعه به پزشک متخصص داخلی  انجام یک سری از آزمایش‌ها متوجه خون مخفی در مدفوع شدم*هر چند که علنا خلط و خون را می‌دیدم* و همچنین متوجه شدم که مشکل انگلی و یا باکتریایی ندارم و هموگلوبین خونم به ۱۳.۶ رسید. 

با توجه به اینکه خانوادگی مشکل گوارش نداشتیم. بعد از گذشت دو ماه ، من تحت  استرس و ترس  وحشتناک، دچار خونریزی و خلط خونی  بیشتری شدم *از اونجا که همیشه از دکتر میترسم*.با کلی ترس و لرز به پزشک فوق تخصص گوارش مراجعه کردم و ایشون هم در نگاه اول گفتن باید حتماً کولونوسکوپی بشوم،خلاصه اینکه که بعد کلونوسکوپی متوجه شدم که من  یک پولیپ به ابعاد به ابعاد ۱۵ در ۱۵ میلیمتر، و هموریید داخلی دارم.

این تاپیکو صرفاً جهت اطلاع دوستان گذاشتم که اگه خدای نکرده روزی دچار چنین مشکلی شدن، بدونن که هر خون مخفی ناشی از کنسر روده نمی‌باشد. انشالله که همیشه در صحت و سلامت کافی باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان