2777
2789
عنوان

علائم بلوغ زودرس

326 بازدید | 21 پست

سلام عزیران

دخترم ۹ سالشه

قدش تقریبا بلنده ۱۴۵ تاست یعنی از زمان تولد کلا بلند بود وزنش هم متوسط هست 

تازگیا گاهی قسمت سنیه اش رو میخارونه نگاه کردم تغییری ندیدم که مثلا سینه برجسته شده باشه موی زائد هم نداره بوی عرق هم نمیده منتها چند روز پیش د امروز توی لباس زیرش خیلی کم دیدم سفید شده ازش پرسیدم خارش و سوزش و اینا‌ هم نداره 

خیلی استرس گرفتم نکنه بلوغ زودرس باشه 

همش تپش قلب دارم میترسم بلوغ بشه رشد قدش کم بشه و قدبلند نشه 

خانوادگی بلندیم‌ خودم البته از بقیه کوتاه ترم ۱۶۸ هستم ولی بقیه بلندن

امکان داره رشد قدی یعد پریود متوقف نشه؟

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزماله

چقدر نگرانی تو اخه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من به علایم پسر نه سالم شک کردم بردم غدد .بعد معاینه به سایز بیضه اش شک کرد .گفت ۴ ماه دیگه بیا اگر تو معاینه بازم رشد بیضه اش زیاد باشه آزمایش بده

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

چقد نگرانی خخخخ نترس زیاد حساس شدی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

من به علایم پسر نه سالم شک کردم بردم غدد .بعد معاینه به سایز بیضه اش شک کرد .گفت ۴ ماه دیگه بیا اگر ...

خیلی مادر بودن سخته 

خب نباش عزیزم. بچه ت سالمه. بیخیال باش و لذت ببر از پروسه بزرگ شدن بچه ت

خداروشکر که سالمه دست خودم نیست متاسفانه 

قد و وزن نسبت به همسن و سالاش بلند و بیشتره زودجوش میاره و عصبی میشه خارش زیر بغل و ناحیه تناسلی  ورم بینی اگه این علائم رو نداره زیاد خودتو نگران نکن

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

قد و وزن نسبت به همسن و سالاش بلند و بیشتره زودجوش میاره و عصبی میشه خارش زیر بغل و ناحیه تناسلی ور ...

خارش ندیدم داشته باشه ولی بازم میپرسم ازش 

ولی زودجوش‌ آوردن فقط زمان مشق نوشتن داره بقیه مواقع خوبه

دماغشم همونجوری هست که قبلا بوده 

میگم اگر ی وقتی الان علائم شروع بشه کی پریود میشه؟

من علائمم‌ رو یادم نمیاد ولی تابستون دوم راهنمایی پریود شدم