2777
2789
عنوان

علائم بلوغ زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 21 پست
فاصله علائم بلوغ تا پریود چقدره؟برای خودمو یادم نمیادممنون میشم جواب بدین

دختر من دوسال و نیمه علائم بلوغو داره ولی هنوز پریود نمیشه

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
من به علایم پسر نه سالم شک کردم بردم غدد .بعد معاینه به سایز بیضه اش شک کرد .گفت ۴ ماه دیگه بیا اگر ...

متخصص غدد بردی ؟ توی تهران ؟ اسمشو میگی؟

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خارش ندیدم داشته باشه ولی بازم میپرسم ازش ولی زودجوش‌ آوردن فقط زمان مشق نوشتن داره بقیه مواقع خوبه ...

حدودا شش ماه تا یکسال بعد پریود میشه اگه علائمش رو داشته باشه

PTAHWQممنون میشم برای نصب بلوبانک کد معرف من رو بزنین هرکی زد لایک کنه صلوات میفرستم  اسم کاربریمو با لحن سرورخانم بخونین😁 

متخصص غدد بردی ؟ توی تهران ؟ اسمشو میگی؟

فوق تخصص غدد بردم بله تهرانم دکتر مهشید قیدرلو.من دوستشون داشتم خیلی به عنوان پزشک با پدر و مادر تعامل داشتن

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
فوق تخصص غدد بردم بله تهرانم دکتر مهشید قیدرلو.من دوستشون داشتم خیلی به عنوان پزشک با پدر و مادر تعا ...

مرسی

بعد قد و وزن پسرتون توی ۹ سالگی چقدر بود ؟ نرمال بود عزیزم ؟

منم باید دخترمو واسه چکاپ ببرم دنبال یه متخصص غدد با خوصله بودم 

مرسیبعد قد و وزن پسرتون توی ۹ سالگی چقدر بود ؟ نرمال بود عزیزم ؟منم باید دخترمو واسه چکاپ ببرم دنبال ...

اللن دقیق یادم نیست قدش رو اما وزنش ۳۰ کیلو ونیم بود گفت تقریبا ۱ کیلو کم داره که خیلی مهم نیست.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
اللن دقیق یادم نیست قدش رو اما وزنش ۳۰ کیلو ونیم بود گفت تقریبا ۱ کیلو کم داره که خیلی مهم نیست.

من دوسال پیش دخترمو بردم متخصص غدد ولی الان بلوعش داره کامل میشه دنبال یه متخصص خوب میگردم واسه چکاپ البته خداروشکر قد و وزنش خیلی خوبه